TV & Media

Άγρια κόντρα Λιάγκα - Τσιμτσιλή με φόντο τον γάμο Κασσελάκη

Σε σίριαλ με αρκετούς περιφερειακούς πρωταγωνιστές εξελίσσεται η αντιπαράθεση του δημοσιογράφου με την παρουσιάστρια

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κόντρα Λιάγκα - Τσιμτσιλή

Το ρεπορτάζ της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον τραγουδιστή που προσκλήθηκε στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη την έχει φέρει σε σφοδρή αντιπαράθεση με τον παρουσιαστή του «Πρωινού», Γιώργο Λιάγκα

Μέρες τώρα, Γιώργος Λιάγκας και Σταματίνα Τσιμτσιλή ανταλλάσουν από τον αέρα των εκπομπών τους χαρακτηρισμούς και διασταυρώνουν τα... ρεπορτάζ τους με αφορμή τον επικείμενο γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Ο λόγος; Το αρχικό ρεπορτάζ της Τσιμτσιλή και της εκπομπής της Happy Day στον Alpha, το οποίο ανέφερε ότι στν γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έχει προσκληθεί για να τραγουδήσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Η συγκεκριμένη πληροφορία διαψεύστηκε από τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος στον αέρα της δικής του εκπομπής ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι για λόγους πρεστίζ ο Κασσελάκης ποτέ δεν θα προσκαλούσε έναν celebrity για να τραγουδήσει στο χαρμόσυνο γεγονός της ζωής του. Και από εδώ ξεκινάει η κόντρα των δύο παρουσιαστών, με εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς και αιχμές για την αξιοπιστία των πηγών της κάθε εκπομπής.

Σήμερα, η Τσιμτσιλή απάντησε εκ νέου στον παρουσιαστή του «Πρωινού, αναφέροντας τα εξής:

«Θα έχετε δει μια ιστορία που έχει ξεκινήσει από το γάμο του κυρίου Κασσελάκη, ένα δικό μου ρεπορτάζ που διαψεύστηκε από τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ εγώ επανήλθα και το υποστήριξα. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που τους αρέσουν οι ίντριγκες και οι κόντρες ειδικά on air, προτιμώ να τα λύνω στο τηλέφωνο. Δεν είμαι από τους δημοσιογράφους που είναι της λογικής “έλα να βγάλουμε τα ρεπορτάζ μας να τα μετρήσουμε και να δούμε ποιο είναι το μεγαλύτερο και το πιο έγκυρο”», είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε ως εξής:  «Αλλά επειδή πιέστηκα από αυτή την κατάσταση κι επειδή έχω φίλους που όταν μου λένε μια πληροφορία, δεν μου τη λένε για να με εκθέσουν. Κι εγώ διασταυρώνω τις πληροφορίες μου από όλες τις πλευρές. Σήμερα, Γιώργο μου, αναγκάζομαι να το πάω κι ένα βήμα παραπέρα και να σας αποδείξω πως αυτό που είπα όχι μόνο ήταν αληθές, αλλά υπάρχει κι ένα άλλο παρασκήνιο που θα το πω με συγκεκριμένες αποδείξεις. Εγώ τον Γιώργο τον εκτιμώ και είμαι από τους συναδέλφους που τον έχουν στηρίξει στα δύσκολα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1fxro839u7l)

Η παρουσιάστρια επίσης αποκάλυψε πως ήδη από τον Απρίλιο ο Στέφανος Κασσελάκης είχε προτείνει στον Χρήστο Μάστορα να αναλάβει την ψυχαγωγία των προσκεκλημένων στον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ και δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για το δικό της ρεπορτάζ, επιτέθηκε στον Λιάγκα για το ύφος με το οποίο την αντιμετωπίζει και της απευθύνεται τις τελευταίες ημέρες.

 «Γιώργο, εσύ το έκανες προσωπικό, εμένα δεν μου αρέσει να μπαίνω σε κόντρες. Αυτό το “κύριε Γιώργο”, “κυρία Σταματίνα” μου φαίνεται αστείο κι επίσης κοιμάμαι πολύ ήσυχη τα βράδια», οπότε, «Γιώργο μου, θα προχωρήσω το ρεπορτάζ και θα πω το εξής και αυτό που θα πω μπορείς να το διαπιστώσεις. Δεν είναι ο πρώτος celebrity τραγουδιστής που κλήθηκε από τον κύριο Κασσελάκη για να τραγουδήσει στο γάμο του. Υπήρξε πρότερη πρόσκληση σε κάποιον άλλον, στον Χρήστο Μάστορα. Ο Χρήστος δέχθηκε επίσημη πρόταση τον Απριλίο, με αποδείξεις που υπάρχουν, να είναι ο καλλιτέχνης που θα αναλάβει να διασκεδάσει τους καλεσμένους του κυρίου Κασσελάκη. Η βασική διάψευση του δικού μου ρεπορτάζ, ότι η επιλογή του Κασσελάκη δεν θα ήταν ποτέ ένας celebrity τραγουδιστής γιατί θα περνούσε τα λάθος μηνύματα, καταρρίπτεται».

Η παρουσιάστρια, αφού παρέθεσε τις λεπτομέρειες του ρεπορτάζ το οποίο την έχει φέρει σε κόντρα τις τελευταίες ημέρες με τον δημοσιογράφο του ΑΝΤ1, κατέληξε ως εξής: «Αφού λοιπόν αρνήθηκε ο Χρήστος Μάστορας, προφανώς ο κύριος Κασσελάκης πήγε σε άλλες λύσεις. Εκεί έρχεται και κουμπώνει το δικό μου ρεπορτάζ, ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Γιώργο μου, σε καλώ να το ψάξεις και να βγεις στην εκπομπή σου να το πεις, ότι είχε κάνει επίσημη πρόταση στα τέλη Απριλίου στον Χρήστο Μάστορα. Άρα, καταρρίπτεται η διάψευση του ρεπορτάζ, που διέψευσες… Εγώ μένω σε αυτό, ο Γιώργος προλαβαίνει να ψάξει και να διασταυρώσει και να δει ότι υπήρξε πρόσκληση σε celebrity τραγουδιστή».

Όπως ήταν φυσικό, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε σε αυτό το ρεπορτάζ, δικαιώνοντας τις πηγές της Τσιμτσιλή, τουλάχιστον αναφορικά με την πρόσκληση προς τον Χρήστο Μάστορα.

«Για το ρεπορτάζ σχετικά με τον γάμο του Στάφανου Κασσελάκη και ποιος θα τραγουδήσει στον γάμο, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή ως εξής: «Είπες σήμερα Σταματίνα μου ότι έχει γίνει πρόταση στον Χρήστο Μάστορα, το επιβεβαιώνω κι εγώ. Στο κομμάτι αυτό είχες δίκιο. Μπράβο που το έβγαλες πρώτη εσύ. Το άλλο το έβγαλες και είχες λάθος. Δεν είναι κακό να κάνουμε λάθος», δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

 

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.