TV & Media

«Είπαμε ότι είναι μία μακρινή γιαγιά»: Τι απαντά ο Λιάγκας στον Κασσελάκη

«Αντί να πείτε ευχαριστώ, λέτε ότι τα έχουμε βάλει μαζί σας», είπε ο παρουσιαστής

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Λιάγκας - Στέφανος Κασσελάκης
© NDP PHOTO / EUROKINISSI

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα για τη «γιαγιά» του Στέφανου Κασσελάκη και την οργισμένη αντίδραση του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε σήμερα την απάντησή του στον Στέφανο Κασσελάκη για τις δηλώσεις της φερόμενης «γιαγιάς» του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Ant1. Ο παρουσιαστής απάντησε στον πολιτικό σε υψηλούς τόνους και ξεκαθάρισε ότι μπορεί η γυναίκα που έκανε δηλώσεις να μην ήταν η μητέρα του πατέρα του ή η μητέρα της μητέρας του, αλλά ήταν μία μακρινή συγγενής του. 

«Θα σας πω κάτι… Άντε να βγάλω τους λόγους… Τι γίνεται ρε γαμ@το. Είμαι ένας άνθρωπος, από τους λίγους της πιάτσας, που έχω κάνει λάθη αλλά η διαφορά μας είναι ότι εγώ τα έχω παραδεχτεί. Τα έχω πληρώσει και σε χρήμα και σε επαγγελματικό παρκάρισμα. Έχω διδαχτεί από τα λάθη μου, έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη κι έχω προχωρήσει. Κι εσείς που μας βλέπετε και στους οποίους απευθύνομαι καθημερινά και δόξα τω Θεώ είστε πολλοί, είστε και οι περισσότεροι που βλέπετε τηλεόραση το πρωί και βλέπετε εμάς και σας ευχαριστούμε...», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε: «Επειδή απευθύνομαι καθημερινά σε εσάς, ζητώ συγγνώμη και προχωράω. Στη συγκεκριμένη περίπτωση άλλος το έχει κάνει το λάθος κι άλλος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. Θα τα πούμε όλα στην πορεία. Εγώ να του αναγνωρίσω ότι δεν ξέρει καλά ελληνικά, δεν έχει καλούς συμβούλους; Δεν το πάει καλά το πράγμα». 

«Εμείς δεν αναστήσαμε καμία γιαγιά»: Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε οργισμένος για τη «γιαγιά» Κασσελάκη

Λίγη ώρα αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε απευθυνόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη για τη «γιαγιά» και σημείωσε ότι «εμείς δεν αναστήσαμε καμία γιαγιά», επιμένοντας στη μακρινή σχέση που έχει με τη γυναίκα που μίλησε στην εκπομπή.

«Ο κ. Κασσελάκης βγήκε και είπε σε δηλώσεις του ότι θα ξεδοντιάσει δημοσιογράφους και δικαστές. Αν θεωρεί ότι με αυτή την ανακοίνωση ότι ξεκίνησε το ξεδόντιασμα των δημοσιογράφων με αυτήν την εκπομπή και την αφεντιά μου, να του πω ότι έχω όλα τα δόντια μου και μία χαρά και το ξεδόντιασμα ήταν άσφαιρο. Και θα πω γιατί: ή ο ίδιος δεν το είδε, ή τα ελληνικά του δεν είναι τέτοια που δεν του επιτρέπουν να αντιληφθεί το τι λέγεται ή οι σύμβουλοί του τον συμβουλεύουν λάθος. Χθες είπα ξεκάθαρα ότι η κυρία που μίλησε στην εκπομπή δεν είναι γιαγιά, μαμά του μπαμπά του, ή μητέρα της μαμάς του, αλλά μία πιο μακρινή γιαγιά. Μάλιστα, στο βίντεο που προβλήθηκε χθες, αφήσαμε την κυρία να λέει τη σχέση της με τον κ. Κασσελλάκη. Αν λοιπόν εγώ ήθελα να κάνω προβοκάτσια, θα έλεγα εγώ ότι είναι μία γιαγιά και δεν θα άφηνα την ίδια να λέει για τη σχέση τους. Είπαμε ότι είναι μία μακρινή γιαγιά. Το λάθος μας και ψέγω τους συνεργάτες μου από χθες –αλλά δε μπορώ να το ξέρω, και ρωτήστε κ. Κασσελάκη τις εκπομπές που τους δίνετε τα αποκλειστικά- ότι ο παρουσιαστής δεν μπορεί να ξέρει τι γράφεται στους τίτλους… Τους έβρισα τους συνεργάτες μου να σας το πω κι έτσι. Εμείς δεν αναστήσαμε καμία γιαγιά, είπαμε ότι είναι μακρινή συγγενής», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε λίγο αργότερα: 

«Ψάξτε σε άλλες ελληνικές εκπομπές -έχω φάκελο- που έστηναν τηλεφωνικές για να κάνουν τηλεθέαση. Που έβαζαν ανθρώπους που δεν υπήρχαν για να κάνουν τηλεθέαση. Και έβγαιναν οι ίδιοι με άλλα ονόματα. Η κυρία η συγκεκριμένη έχει μία προφανώς μακρινή συγγένεια με εσάς. Από ό,τι κατάλαβα ότι ο εγγονός της με εσάς είστε τρίτα ξαδέρφια. Αντί να μου στείλετε λουλούδια, ή σοκολατάκια που ανακαλύπτουμε το γενεολογικό σας δέντρο και να πείτε ευχαριστώ στην εκπομπή, βγαίνετε και λέτε ότι τα έχουμε βάλει εμείς μαζί σας;»

Στέφανος Κασσελάκης: «Ζητώ σεβασμό στη μνήμη των γιαγιάδων»

Μετά τις δηλώσεις με τη «γιαγιά» Κασσελάκη, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με μία σκληρή ανακοίνωση υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει την κυρία που μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή. 

«Ζητώ σεβασμό στη μνήμη των δύο γιαγιάδων μου. Σε εκπομπή φιλοξενήθηκε κυρία που δεν έχω δει ποτέ μου, παρουσιάστηκε ως γιαγιά μου και είπε ότι… ψήφιζα ΝΔ!», έγραψε -μεταξύ άλλων- σε ανάρτησή του στο Facebook ο Στέφανος Κασσελάκης. 

Ζητώ σεβασμό στη μνήμη των δύο γιαγιάδων μου. Σε εκπομπή φιλοξενήθηκε κυρία που δεν έχω δει ποτέ μου, παρουσιάστηκε ως...

Posted by Stefanos Kasselakis on Tuesday, September 19, 2023

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ