Trending Now

Κασσελάκης: «Πρέπει να αλλάξει όνομα η "Καλλιόπη", να λέγεται "Καλλιόπος" ή "Κούλης" ξέρω 'γω»

Όσα είπε στον Γιώργο Λιάγκα πριν μπει στον Στρατό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με τον πατέρα του, έξω από το στρατόπεδο
Κασσελάκης: «Πρέπει να αλλάξει όνομα η "Καλλιόπη"» © ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Στέφανος Κασσελάκης: Η τελευταία συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα πριν μπει στον Στρατό - Όσα είπε για την «Καλλιόπη»

Ο Στέφανος Κασσελάκης παραχώρησε την τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη πριν μπει στον Στρατό στον Γιώργο Λιάγκα. Η συνέντευξη προβλήθηκε σήμερα (19.3) στον τηλεοπτικό αέρα. Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην Πόπη Τσαπανίδου, τις Ευρωεκλογές, αλλά και την «Καλλιόπη»...  

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε γνωστό ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές και εξήγησε ότι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι εκείνοι που θα επιλέξουν οι εκλογείς του κόμματος και έπλεξε το εγκώμιο της Πόπης Τσαπανίδου, λέγοντας πως στήριξε το κόμμα σε μια δύσκολη περίοδο. Επιπλέον, είπε ότι ο σύζυγός του δεν ήταν μαζί του την ημέρα της κατάταξης του στον Στρατό, καθώς είχε αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, προκειμένου να συναντήσει την οικογένεια του, που έχει να δει πολύ καιρό και αποκάλυψε ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα σύντομα και θα είναι «παρών» στην ορκωμοσία του Στέφανου Κασσελάκη στο Κέντρο Εκπαίδευσης του Πυροβολικού, στη Θήβα.

Κασσελάκης: «Πρέπει να αλλάξει όνομα η "Καλλιόπη"»

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι θα είχε πρόβλημα όχι αν του αναθέσουν υπηρεσίες πχ. θαλαμοφύλακα, αλλά εάν τον ξεχωρίσουν και δεν του αναθέσουν υπηρεσίες, όπως σε όλους τους άλλους. Σε ερώτηση για το αν θα δεχθεί ως «αγγαρεία» να καθαρίσει την «Καλλιόπη», ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε ότι «υπάρχει και ένα σεξιστικό θέμα εδώ. Πρέπει να αλλάξει όνομα η «Καλλιόπη», να λέγεται «Καλλιόπος» ή «Κούλης» ξέρω ‘γω».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czxkyiv1bvg9)

Σύμφωνα με πληροφορίες Γιώργου Λιάγκα για τις πρώτες ημέρες του Στέφανου Κασσελάκη στον Στρατό, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «μένει σε θάλαμο με άλλους 15 νεοσύλλεκτους, ηλικίας όλοι τους άνω των 25 ετών, έχει ήδη κάνει υπηρεσία θαλαμοφύλακα και για τις ώρες εκτός εκπαίδευσης, του έχει διατεθεί ένα γραφείο αξιωματικού, στο οποίο φιλοξενείται προκειμένου να μπορεί με ασφάλεια να ενημερώνεται για όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με το αξίωμα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Διαβάστε επίσης → Ο Στέφανος φαντάρος και άλλα παραμύθια

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ