«Ο Πύρρος Δήμας μου είχε πει ότι δε θέλει παιδιά»: Η Αφροδίτη Σκαφίδα στην πρώτη συνέντευξη μετά τη γέννηση της κόρης της
Το πρώτο ραντεβού με τον Ολυμπιονίκη και η αντίδρασή του όταν έμαθε ότι είναι έγκυος
Αφροδίτη Σκαφίδα: Η πρώτη συνέντευξη μετά τη γέννηση της κόρης της - Τι είπε για τον Πύρρο Δήμα και τη σχέση τους
Την πρώτη της συνέντευξη μετά τη γέννηση της κόρης της παραχώρησε η Αφροδίτη Σκαφίδα. Η σύζυγός του Πύρρου Δήμα, έγινε για πρώτη φορά μαμά τον περασμένο Απρίλιο και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο είναι το πέμπτο παιδί για τον Ολυμπιονίκη. Μιλώντας στην εκπομπή «I love Σουκου» η Αφροδίτη Σκαφίδα αποκάλυψε την αντίδραση που είχε ο Πύρρος Δήμας όταν του ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της αλλά και τι της είχε πει στην αρχή της γνωριμίας τους.
«Η αλήθεια είναι ότι μου είναι λίγο περίεργο που γιορτάζω φέτος τη γιορτή της μητέρας. Άπειρες φορές έχω δώσει λουλούδια στη μητέρα μου και της έχω ευχηθεί, αλλά δε το έχω ζήσει ποτέ. Νομίζω θα αργήσει λίγο να μου φέρει λουλούδια το παιδί μου, αλλά έχω αρχίσει να μπαίνω στο κλίμα. Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, ο πρώτος που το μοιράστηκα ήταν ο άντρας μου.
Στην αρχή δεν ήταν σίγουρος αν ήταν σωστό το τεστ. Κοιτούσε και ξανακοιτούσε, έβαζε τα γυαλιά του και το ξανακοιτούσε. Είχε πολλή πλάκα όλο αυτό. Μετά εντάξει, το συνειδητοποίησε, κάναμε μια συζήτηση και με ρώτησε αν πραγματικά το θέλω. Όταν του είπα πως πράγματι το θέλω, μου είπε ότι θα με στηρίξει» είπε αρχικά η Αφροδίτη Σκαφίδα.
Η Αφροδίτη Σκαφίδα για το πρώτο ραντεβού με τον Πύρρο Δήμα και την άρνηση του για άλλα παιδιά στην αρχή
«Τη μέρα που γνωριστήκαμε με τον Πύρρο, έχασε τη μητέρα του. Ήταν το πρώτο μας ραντεβού, και ήμουν με έναν άνθρωπο που έκλαιγε στο πρώτο ραντεβού. Δεν ήξερα τι να κάνω. Μετά από αυτό τον στήριξα και ο άνθρωπος αυτός παρέμεινε στη ζωή μου» πρόσθεσε.
«Όταν πρωτογνωριστήκαμε, κάναμε μια συζήτηση και με ρώτησε αν θέλω παιδιά. Εκείνος μου είπε ότι έχει ήδη τέσσερα, και δε θέλει άλλα παιδιά. Εγώ του είπα ότι δεν το έχω ζήσει αυτό, και θα ήθελα κάποια στιγμή στη ζωή μου να το ζήσω. Ήμουν κάθετη σε αυτό και ήμουν κάθετη γιατί ήθελα να το ζήσω μαζί του, μου έβγαζε ασφάλεια, εμπιστοσύνη, και ξέροντας ότι έχει μεγαλώσει τέσσερα παιδιά γνώριζα ότι θα είναι εκπληκτικός πατέρας» αποκάλυψε σε άλλο σημείο η πρώην παίκτρια του Survivor.
«Ήμουν στην πρώτη εβδομάδα του ένατου μήνα κύησης όταν γέννησα και λόγω προεκλαμψίας έπρεπε το παιδί να βγει. Έκατσα 12 ώρες με φυσικούς πόνους περιμένοντας το παιδί να βγει, είχε λάθος θέση όμως και τελικά πήγαμε με καισαρική. Είχα αρχίσει να κλαίω πριν την πάρω στην αγκαλιά μου, με το που άκουσα το κλάμα της, άρχισα κι εγώ να κλαίω» δήλωσε η Αφροδίτη Σκαφίδα.
«Τα υπόλοιπα παιδιά του Πύρρου, πέραν του ενός που είναι μαζί μας στο σπίτι, είναι στο εξωτερικό. Είναι όλα χαρούμενα αλλά πιο πολύ το ζει ο μικρός. Αυτό που έγινε με την αλλαγή επιθέτου της Μαρίας, είναι κάτι που είχε συμβεί εδώ και πάρα πολύ καιρό, η έκταση που πήρε τώρα με στεναχώρησε γιατί ήρθε να προστεθεί μέσα σε όλα όσα αντιμετωπίζουμε τώρα με τόσο άγχος. Δεν ήταν κάτι ωραίο» ανέφερε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Δέκα ευρωπαϊκές πόλεις, εμβληματικοί καλλιτέχνες και οι διαγωνιζόμενοι του 2026 σε επετειακή περιοδεία
Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2026
Το ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του New Yorker θυμίζει πως η δημοσιογραφία μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο
Η Αλεξάνδρα Δουβαρά ανακοίνωσε με λυγμούς τον θάνατό του
«Ο γιατρός μου είπε κάποια πράγματα για το μέλλον που δεν είναι και πολύ ευοίωνα»
Το καυστικό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα και η απάντηση του ιδιοκτήτη
Το Fireplace 10 hours full HD συγκέντρωσε πάνω από 157 εκατ. προβολές σε λιγότερο από 10 χρόνια
Θα παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό της Eurovision;
Αθηναίοι VS Επαρχιώτες
Η απόφαση του καναλιού
«Καλό ταξίδι σε έναν καλλιτέχνη που έζησε με αξιοπρέπεια εντός και εκτός σκηνής»
Τα ονόματα που τράβηξαν τα βλέμματα των φίλων του ποδοσφαίρου
H παρουσιάστρια μίλησε με εγκάρδια λόγια για τον αείμνηστο δημοσιογράφο
Το στιγμιότυπο που μοιράστηκε ο Φοίβος Παπαδάκης με τους διαδικτυακούς του φίλους
Τι αποκάλυψε η Μαρία Σαράφογλου στο κεντρικό δελτίο του ANT1
Επί σειρά ετών η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ακολουθούσε το «Καλημέρα Ελλάδα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.