TV & Media

Μαρίνα Σάττι: «Το τραγούδι καλά κάνει και δεν αρέσει σε όλους»

Η τραγουδίστρια μίλησε για το «Zari» και τη Eurovision - H συγκίνηση όταν αναφέρθηκε στον πατέρα της

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Μαρίνα Σάττι: Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο «Στούντιο 4» και μίλησε για το «Zari» και τη Eurovision - Τι είπε για το video clip

Απρόοπτα είχε η είσοδος της Μαρίνας Σάττι στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Στούντιο 4», αφού ενώ προετοιμαζόταν για την εμφάνισή της με την ομάδα της, κλείστηκε μέσα στο ασανσέρ. Μάλιστα, το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε σε story ένα βίντεο, στο οποίο ακούγεται να λέει: «Είμαστε εδώ κλεισμένοι στο ασανσέρ στην ΕΡΤ και εγώ είμαι σε αυτή τη φάση, προσπαθούν να μας σώσουν απ’ έξω. Υποτίθεται ότι στις 4 βγαίνουμε ζωντανά στον αέρα στο "Στούντιο 4" στην ΕΡΤ. Θα βγούμε;».

Τελικά η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας, με το «Zari» βρέθηκε στην εκπομπή όπου μίλησε για το τραγούδι, το video clip και τις προετοιμασίες της για τον μουσικό διαγωνισμό.

Μαρίνα Σάττι: Το «Zari» και η Eurovision

Η Μαρίνα Σάττι ανέφερε ότι «το τραγούδι καλά κάνει και δεν αρέσει σε όλους. Ήθελα πολύ να έχει ελληνικό στοιχείο. Θα ήθελα το τραγούδι μου να εκφράζει τους νέους». Δεν μου αρέσει να “γυαλίζω” τα πράγματα» είπε η ίδια, λέγοντας ότι δεν είπε πότέ «τι είναι η Ελλάδα», τοποθετούμενη στη σχετική συζήτηση που έχει ανοίξει.

Πρόσθεσε δε πως είδε όλες τις προτάσεις που εστάλησαν για τη Eurovision, για την επιλογή του τραγουδιού. «Ετοιμάζουμε το τραγούδι από το Νοέμβριο» είπε ακόμη, ενώ παραδέχτηκε πως «είχε πάρα πολύ άγχος πριν κυκλοφορήσει το τραγούδι».

Η Μαρίνα Σάττι εξομολογήθηκε πως χάρηκε για τις θετικές αντιδράσεις από το εξωτερικό, όταν δημοσιοποιήθηκε το τραγούδι, ενώ είπε πως τις προηγούμενες φορές δεν ένιωθε έτοιμη να συμμετάσχει στη Eurovision.

Ακόμη, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μπορεί στο παρελθόν να μην άντεχα τα θετικά σχόλια».

Η αναφορά της Μαρίνας Σάττι στον θάνατο του πατέρα της 

Σε μία έμμεση αναφορά στην πρόσφατη απώλεια του πατέρα της, η Μαρίνα Σάττι «λύγισε» στον αέρα της ΕΡΤ, ξεσπώντας σε κλάματα.

«Πλέον, δεν έχω κάτι να κρύψω. Στην αρχή έλεγα: μην το μάθουν αυτό. Ό,τι και να συνέβαινε στη ζωή μου… και αυτό που δεν ήθελα να το μάθουν, το έμαθαν», είπε η τραγουδίστρια και στη συνέχεια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Δεν σε ρωτήσαμε τίποτα για αυτό», της είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, ζητώντας από το κοντρόλ να περάσουν σε διαφημιστικά μηνύματα, ώστε η ίδια να ηρεμήσει.

«Επειδή όλα αυτά πλέον συμβαίνουν μπροστά στον κόσμο και δεν έχω κάτι να κρύψω, αποφάσισα κάποια στιγμή ότι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι εντελώς ανοιχτή και να προχωράω μπροστά με αυτό», αρκέστηκε να πει η Μαρίνα Σάττι πριν το διαφημιστικό διάλειμμα.