TV & Media

Τίτλοι τέλους για το «Μουσικό κουτί»: «Σας ευχαριστούμε που μας αγαπήσατε» είπαν Πορτοκάλογλου και Μόρφη

Οι συγκινητικές αντιδράσεις για το φινάλε της εκπομπής

62224-137655.jpg
Newsroom
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Μουσικό κουτί»: Έριξε αυλαία η μουσική εκπομπή
«Μουσικό κουτί»: Έριξε αυλαία η μουσική εκπομπή © NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Μουσικό κουτί: Έριξε αυλαία η μουσική εκπομπή - Ο αποχαιρετισμός του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη 

Το «Μουσικό Κουτί», η μουσική εκπομπή που για 4 χρόνια δημουργούσε απρόσμενες και πάντα επιτυχημένες συναντήσεις των καλλιτεχνών έφτασε στο τέλος της το βράδυ της Κυριακής (14.04) με τους συντελεστές και τους καλεσμένους να μοιράζονται τη συγκίνηση και τη χαρά τους για τη συμμετοχή τους στην εκπομπή.

Πιο φορτισμένοι απ’ όλους ήταν οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής, «Μουσικό Κουτί», οι οποίοι είχαν ως καλεσμένους στο φινάλε τη Νατάσσα Μποφίλιου και τον Μίλτο Πασχαλίδη. Συγκινητικό ήταν και το «Ταξίδι» του Νίκου Πορτοκάλογλου με το οποίο αποχαιρέτησε το κοινό.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0jtztx8x4c1)

«Μουσικό Κουτί»: Αυλαία για τη μουσική εκπομπή σε κλίμα συγκίνησης

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, λέγοντας: «Το «Μουσικό Κουτί» ολοκληρώνεται γιατί πραγματικά αισθάνομαι ότι κλείνει ο κύκλος και επειδή πρέπει να ασχοληθώ και λίγο με αυτό που είναι η δουλειά μου, να γράφω τραγούδια. Έχω ξεκινήσει έναν δίσκο πριν από τέσσερα χρόνια και δεν έχω καταφέρει να τον ολοκληρώσω ακόμα. Επίσης, σε κάθε καινούργιο σχέδιο υπάρχει κάποια στιγμή που αισθάνεσαι ότι για σένα κλείνει ο κύκλος από πολλές πλευρές. Θέλω να το καταλάβει αυτό και ο κόσμος που αγάπησε την εκπομπή γιατί πολλοί με σταματάνε στον δρόμο και μου λένε «μη σταματήσετε». Ειλικρινά όμως η ανάγκη μου είναι να ξαναγυρίσω στον χώρο μου. Στα τραγούδια, στις ηχογραφήσεις, στη δημιουργία».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0jrvg40jqm9)


Η Ρένα Μόρφη από την πλευρά της, σημείωσε συγκινημένη για το «Μουσικό Κουτί»: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους εσάς που μας αγαπήσατε και μας κάνατε παρέα όλα αυτά τα χρόνια από όλα τα μέρη του κόσμου. Σας ευχαριστούμε για τη δύναμη, την έμπνευση και την αγάπη που πήραμε όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0jrifqmf42p)

Ο γνωστός μουσικός μιλάει σήμερα και στην εκπομπή «Στούντιο 4» για την ολοκλήρωση της μουσικής εκπομπής που παρουσίαζε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0kpfljmgj01)

Χάρις Αλεξίου: «Παιδιά, που πάτε; Καθίστε εδώ!»

Ξεχωριστό ήταν το μήνυμα της Χάρις Αλεξίου στην εκπομπή. «Όταν ξεκίνησε η εκπομπή είπα: «Ώπα, παιδιά, εδώ κάτι γίνεται και μου αρέσει πολύ». Μπράβο Νίκο, μπράβο Ρένα, μπράβο σε όλα τα παιδιά. Στους μουσικούς, στην ΕΡΤ, στην παραγωγή. Μας δώσατε πάρα πολύ ωραία πράγματα, ωραίους καλλιτέχνες, ωραία άποψη, φρέσκια άποψη και έχει σημασία για εμάς όλους όχι μόνο να ξεκινάει ωραία μια εκπομπή αλλά και τι θα γίνει στη διάρκεια της. Πως θα τελειώσει αυτή η εκπομπή» είπε η μεγάλη τραγουδίστρια.

«Δεν μου αρέσει που τελειώνετε γιατί το τραγούδι δεν τελειώνει. Η ιστορία του τραγουδιού γράφεται συνέχεια, έρχονται νέοι καλλιτέχνες και δημιουργοί που θέλουμε να τους έχουμε παρόντες. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλές εκπομπές που να μας δείχνουν αυτούς τους ανθρώπους και τις δημιουργίες τους γιατί αξίζει τον κόπο. Είναι η ιστορία μας, είναι ο τουρισμός μας, είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε στην τέχνη μας» πρόσθεσε

Η μεγάλη ερμηνεύτρια κατέληξε σε ένα γλυκόπικρο σχόλιο, αστείο και συνάμα συγκινητικό: «Παιδιά, που πάτε; Καθίστε εδώ! Καθίστε! Αυτό που ξεκινήσατε, δεν πρέπει να τελειώσει».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0jrx0wb3swx)

Οι αντιδράσεις του ελληνικού ίντερνετ για το «Μουσικό κουτί»

Το επεισόδιο της Κυριακής ήταν συγκινητικό και μάγεψε τους τηλεθεατές που έσπευσαν να εκδηλώσουν την αγάπη τους για τη μουσική εκπομπή που έριξε χθες το βράδυ αυλαία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ