Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η πρώτη ανάρτηση του ηθοποιού μετά το έμφραγμα - Τα δύσκολα πέρασαν, γράφει
Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μετά το έμφραγμα που υπέστη και προχώρησε σε μία ανάρτηση, ευχαριστώντας αυτούς που τον υποστήριξαν.
«Τα δύσκολα πέρασαν. Οι ευχές, η αγάπη σας κι οι αγκαλιές σας με περιβάλλουν από την πρώτη στιγμή! Αγκαλιά με την Μπουκιά σας στέλνω όλη μου την αγάπη κι όλα μου τα ευχαριστω μέσα από την καρδιά μου! Τη φωτογραφία την έβγαλε η Δανάη μου».
«Είχα άγγελο μαζί μου, αν είχα αργήσει 5 λεπτά θα είχαμε άλλη εξέλιξη»
Το πρωί της Παρασκευής 29 Μαρτίου, ο ηθοποιός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του στο «Πάμε Δανάη». Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είχε αναφέρει τότε πως είναι ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη που έλαβε από τους φίλους του και αισθάνεται πολύ καλύτερα, ενώ είπε πως οφείλει την ανάρρωσή του στον "άγγελό" του, τον Ταξιάρχη. Πιο αναλυτικά είχε πει: «Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν τον ευκαιρία να πάω σε σας με καλημέρα αλλά να πω μια καλημέρα σε όλους τους αγαπημένους φίλους, που τόσο νοιάστηκαν για μένα όλο αυτό το διάστημα. Ήταν πραγματικά ένα κύμα μεγάλης αγάπης και στήριξης. Σχεδόν ιαματικό ήταν αυτό κύμα για μένα. Σας ευχαριστώ πολύ. Τα κινητά μου έχουν γεμίσει από μηνύματα και δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα, δεν μιλάω ακόμα στο τηλέφωνο και η Δανάη το ξέρει και εσείς το ξέρετε, είμαι σε περίοδο ανάρρωσης ας πούμε σε μια μικρή καραντίνα και μια προφύλαξη που δεν πρέπει να κουράζομαι δεν πρέπει να μιλάω. Ωστόσο, είναι μια καλή ευκαιρία να στείλω όλη μου την αγάπη στους ανθρώπους που ενδιαφέρονται και νοιάζονται για μένα να τους πω ότι είμαι καλά, ότι τα δύσκολα πέρασαν μάλλον και ότι σε όλη αυτή την περιπέτεια είχα έναν άγγελο μαζί μου γι' αυτό και μιλάμε τώρα, είχα τον Ταξιάρχη μαζί μου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Το τέλος 62 χρόνων ελληνικής εκπομπής και μια προσωπική μνήμη για τον Παύλο Μπακογιάννη
Μείωση χρηματοδότησης οδηγεί σε κλείσιμο της ελληνικής υπηρεσίας και αναδιάρθρωση 160 θέσεων
Η μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου
Περιθώριο επτά ημερών για «τελική και βελτιωμένη» προσφορά απέναντι στο Netflix
Ενημερώθηκε για τον θάνατο της μητέρας του μόλις 1 λεπτό πριν βγει στον αέρα της εκπομπής
«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε σε εμένα», δήλωσε
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
«Δύσκολη μέρα ομολογώ σήμερα, πολύ δύσκολη μέρα» ανέφερε μεταξύ άλλων στο τέλος της εκπομπής
Πρώτη θέση από το 2011, μεταξύ των 8 τελικών που έχει διοργανώσει η ΕΡΤ
Ο Akylas με το «Ferto» είναι ο μεγάλος νικητής του «Sing for Greece 2026»
Πόσοι παρακολούθησαν την έναρξη του 7ου κύκλου
Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά
Χιουμοριστικό βίντεο με υπογραφή Καπουτζίδη και αιχμές για τη «δημόσια» τηλεόραση
Ζήτησε βοήθεια από τον Φωκά Ευαγγελινό και εκείνος της έστειλε τον χορευτή Μιχάλη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.