TV & Media

Πρόωρο τέλος για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη - Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας

«Ισχύει ότι η εκπομπή ολοκληρώνεται 1η Μαΐου», είπε στη σημερινή εκπομπή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ελεονώρα Μελέτη
Ελεονώρα Μελέτη: Πρόωρο τέλος για την εκπομπή της © NDP PHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Ελεονώρα Μελέτη: Πρόωρο τέλος για την εκπομπή της - Όσα είπε η παρουσιάστρια

Πρόωρο τέλος θα δοθεί στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, όπως επιβεβαίωσε σήμερα (5.4) η παρουσιάστρια. Η εκπομπή «Mega Καλημέρα» αναμένεται να ρίξει νωρίτερα αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά λόγω Ευρωεκλογών. Η είδηση είχε γίνει γνωστή ήδη από εχθές. 

Ελεονώρα Μελέτη: Πρόωρο τέλος για την εκπομπή της

«Μαθαίνω ότι 1η Μαϊου η εκπομπή ολοκληρώνεται και είναι το σημείο αναφοράς για όσους θα κατέβουν στις ευρωεκλογές» είπε ο Τάκης Χατζής στη σημερινή του παρουσία στην εκπομπή, με την Ελεονώρα Μελέτη να του απαντά: 

«Να απαντήσω στα γαλλικά, στα ιταλικά ή στα αγγλικά; Εγώ δεν θα σε αδειάσω σε καμία περίπτωση. Το ρεπορτάζ σου έχει βάση. Τα της Ευρωβουλής θα τα συζητήσουμε και θα αποδειχτούν εν καιρώ. Δεν θέλω να το πιάσουμε τώρα αυτό. Για το τηλεοπτικό, ισχύει ότι η εκπομπή ολοκληρώνεται 1η Μαΐου και ισχύει ότι οι Ευρωεκλογές απαιτούν την αναδιαμόρφωση του προγράμματος του Mega. Αυτό θα πούμε τώρα και τα υπόλοιπα εν καιρώ», είπε η Ελεονώρα Μελέτη. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0bxrpnq6fwp)

Από την εκπομπή στη «μάχη» για την Ευρωβουλή

Μπορεί στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη να μην υπάρχουν υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές, όμως, τρία πρόσωπα που βλέπουμε στον τηλεοπτικό αέρα, ετοιμάζονται να διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών. Ο Δημήτρης Παπανώτας που βλέπουμε μέσα από την εκπομπή «Happy Day» του Alpha, αλλά και ο Δημήτρης Πανόπουλος που συμμετέχει στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» του ίδιου καναλιού είναι υποψήφιοι στις προκριματικές εκλογές για τη συγκρότηση του Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ. Την ίδια ώρα, η Νόνη Δούνια που συμμετέχει στο πάνελ της εκπομπής «Ακόμη δεν είδες τίποτα» θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου με τη Νέα Δημοκρατία. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ