- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Σταμάτης Γαρδέλης: «Έχασα την ψυχραιμία μου, αντέδρασα βίαια και είμαι αδικαιολόγητος»
Τι είπε για τη νοσηλεία του και τις επαγγελματικές προτάσεις
Σταμάτης Γαρδέλης: Τι είπε για το συμβάν στο Δασαρχείο - Τι είπε για τη νοσηλεία του και τις επαγγελματικές προτάσεις
Για την παρουσία του στο Δασαρχείο και την ένσταση που σημειώθηκε για το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό που είναι χτισμένο σε δασική περιοχή μίλησε ο Σταμάτης Γαρδέλης.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Σταμάτης Γαρδέλης σημείωσε πως «οι άνθρωποι της επιτροπής ήταν πολύ ευγενικοί. Την προηγούμενη φορά φέρθηκα αδέξια, έχασα την ψυχραιμία μου. Δεν πρέπει να αφήνουμε τα πράγματα να μας σκεπάζουν παρορμητικά και να αντιδράμε με βία, είμαι αδικαιολόγητος. Ελπίζω η υπόθεση να εξελιχθεί καλά».
«Τα επιχειρήματα της επιτροπής ήταν άψογα, αν και δεν τα κατάλαβα, ειδικά τα δικά τους τα ενδοϋπηρεσιακά, κωδικά που λένε μεταξύ τους οι δασολόγοι», πρόσθεσε.
Ως προς τη νοσηλεία του στο ψυχιατρικό νοσοκομείο, ο Σταμάτης Γαρδέλης σχολίασε: «Χρειάστηκε να νοσηλευτώ, όχι επειδή έχασα τη δύναμή μου αλλά επειδή τη βρήκα για να μιλήσω σχετικά με κάτι που με ξεπερνούσε. Υπήρξαν όλο αυτό το διάστημα άνθρωποι που εμφανίστηκαν δίπλα μου ως φίλοι, αλλά δεν ήταν, το εκμεταλλεύτηκαν. Την πραγματική φιλία δεν την… φωνάζεις, όπως και την πραγματική φιλανθρωπία δεν την επιδεικνύεις. Η οικογένειά μου είναι πάντα δίπλα μου».
Τέλος, αναφερόμενος στις επαγγελματικές του προτάσεις που δέχεται, ο Σταμάτης Γαρδέλης κατέληξε: «Η συνεργασία με τον Όμηρο Ευστρατιάδη προχωράει χαλαρά. Το τηλέφωνο τις πιο πολλές φορές χτυπάει από δημοσιογράφους για συνεντεύξεις, παρά για δουλειά. Θα ήθελα να ξαναπαίξω στην τηλεόραση, μ' αρέσει πάρα πολύ. Δεν ήμουν ποτέ καλός στα κοσμικά».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αποκάλυψε για τα γυρίσματα του «Παρά Πέντε» και τον ρόλο της «Ντάλιας»
Τα ηχηρότερα deals των τελευταίων δεκαετιών σε τηλεπικοινωνίες, ενέργεια, φαρμακευτική, βιοτεχνολογία
Ανανεώθηκε το συμβόλαιο του διάσημου παρουσιαστή
Ποιος θα επικρατήσει στη σύγκρουση των κολοσσών του streaming για τον έλεγχο του ιστορικού στούντιο;
«Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται πλήρως» σημείωσε ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας
Η πλατφόρμα απαντά στις κατηγορίες για «κλεμμένο υλικό» και «συκοφάντηση»
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.