TV & Media

Σταμάτης Γαρδέλης για τη σύλληψή του: «Είμαι χάλια, νιώθω αδικημένος»

Η πρώτη δήλωση λίγη ώρα μετά την περιπέτειά του με τις αρχές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σταμάτης Γαρδέλης: Η πρώτη δήλωση μετά τη σύλληψή του - Ο δημοφιλής ηθοποιός συνελήφθη για διατάραξη δημόσιας υπηρεσίας.
«Είμαι χάλια, νιώθω πολύ αδικημένος», ήταν τα πρώτα λόγια του Σταμάτη Γαρδέλη στις κάμερες για τη σύλληψή του © Instagram/stamatisgardelis

Σταμάτης Γαρδέλης: Η πρώτη δήλωση μετά τη σύλληψή του - Ο δημοφιλής ηθοποιός συνελήφθη για διατάραξη δημόσιας υπηρεσίας.

Στο κρατητήριο βρέθηκε ο Σταμάτης Γαρδέλης, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με βίντεο που δημοσίευσε στο Facebook.  

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο γνωστός ηθοποιός επισκέφτηκε το Δασαρχείο Δυτικής Αττικής στο Αιγάλεω, γιατί περιμένει να εκδικαστεί η υπόθεση με το οικόπεδό του στο Πόρτο Γερμενό.

Χωρίς να έχει γίνει σαφές αν είχε ραντεβού, ή αν πήρε αναβολή η υπόθεσή του στην Επιτροπή Αντιρρήσεων της Δασικής Υπηρεσίας , οι υπάλληλοι του είπαν πως εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσαν να τον εξυπηρετήσουν. Ο ηθοποιός αντέδρασε και επέμεινε. Προκλήθηκε ένταση και οι υπάλληλοι κάλεσαν την αστυνομία.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μετέβη στον εισαγγελέα, όπου και παρέμεινε για 4 ώρες και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Εξερχόμενος από το αστυνομικό τμήμα, ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και ανέφερε: «Πώς να είμαι, χάλια είμαι. Νιώθω πολύ αδικημένος, τώρα ξεκινάει, τώρα θα τα δείτε όλα. Την αλήθεια είπα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czglxa614fjt)

Δικηγόρος Γαρδέλη: Ψάχνει 14 χρόνια το δίκιο του

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο δικηγόρος του ηθοποιού, Γαβριήλ Γαβριηλίδης, εξήγησε το τι ακριβώς έχει συμβεί.

«Ο κ. Γαρδέλης είναι μια χαρά στην υγεία του. Χθες που τον είδα ήταν πολύ ήρεμος, αν και είχε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ από το πρωί. Ήρθε στην εισαγγελέα περίπου στις 17:30, το απόγευμα της Τρίτης», ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος του Σταμάτη Γαρδέλη.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czgkms2b4yuh)

«Ο Σταμάτης Γαρδέλης πηγαίνει σε αυτή την υπηρεσία εδώ και 4 μήνες. Μιλάει με διάφορους ανθρώπους εκεί μέσα. Κάθε βδομάδα του λένε να πάει την επόμενη. Πιστεύω ότι τον κοροϊδεύουν, υπάρχει ένας εμπαιγμός. Ψάχνει 14 χρόνια το δίκιο του μέσα στην αχανή ελληνική γραφειοκρατία.

»Είναι πάρα πολύ αγχωμένος και ταραγμένος και προσπαθεί να βρει το δίκιο του. Τον στέλνουν από υπηρεσία σε υπηρεσία, και από δικάσιμο σε δικάσιμο. Πήγε εκεί και δεν έκανε κάποια φασαρία, απλά ζήτησε να βρει το δίκιο του. Είπε ότι θα παραμείνει στον χώρο μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή του. Αρνήθηκε να αποχωρήσει από τον χώρο και ήρθε η αστυνομία», πρόσθεσε ο ίδιος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ