Κοσμος

Η Χάντερ Σέιφερ, πρωταγωνίστρια του «Euphoria» συνελήφθη σε διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης

Η διάσημη τρανς ηθοποιός εισέβαλε μαζί με άλλους διαδηλωτές στα γραφεία του NBC

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Χάντερ Σέιφερ πρωταγωνίστρια του «Euphoria» συνελήφθη σε διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης
Η Χάντερ Σέιφερ συνελήφθη σε διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης στη Νέα Υόρκη © ΕΡΑ / ALLISON DINNER

Η ηθοποιός της γνωστής σειράς «Euphoria», Χάντερ Σέιφερ, συνελήφθη τη Δευτέρα ενώ διαδήλωνε υπέρ του Παλαιστινιακού λαού

Η διάσημη τρανς ηθοποιός Χάντερ Σέιφερ, πρωταγωνίστρια της αμερικανικής σειράς «Euphoria», συνελήφθη μαζί με άλλους διαδηλωτές επειδή εισέβαλε στα κεντρικά γραφεία του τηλεοπτικού δικτύου NBC στο Rockefeller Center της Νέας Υόρκης.

Η Χάντερ Σέιφερ, συνελήφθη από την αστυνομία κατά τη διάρκεια διαδήλωσης υπέρ της Παλαιστίνης, ανέφεραν την Τετάρτη τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τη New York Post η Σέιφερ (η οποία διακρίνεται να φορά μαύρη μάσκα) εισέβαλε μαζί με άλλους διαδηλωτές στα κεντρικά γραφεία του NBC στο Rockefeller Center για να διακόψει την εμφάνιση του προέδρου Τζο Μπάιντεν στην εκπομπή «Late Night with Seth Meyers».

Η Σέιφερ, γνωστή για τον ρόλο της ως Τζούλς στο εφηβικό δράμα του δικτύου HBO, απαθανατίστηκε από φωτογράφους φορώντας ένα μπλουζάκι «Κατάπαυση πυρός τώρα», ενώ οδηγήθηκε έξω από το κτίριο από έναν αστυνομικό με τα χέρια πισθάγκωνα σύμφωνα με την εφημερίδα. Συνολικά 30 άτομα τέθηκαν υπό κράτηση.

Συμμετείχε στη διαμαρτυρία με συναδέλφους της διαδηλωτές που συνδέονται με την ακτιβιστική οργάνωση «Jewish Voice for Peace». Kάθονταν στο λόμπι του κτιρίου κρατώντας πανό που έγραφαν: «Εβραίοι προς Μπάιντεν: Σταματήστε να οπλίζετε τη γενοκτονία» και «Διαρκής κατάπαυση του πυρός».

«Όχι άλλα όπλα, όχι άλλος πόλεμος. Η κατάπαυση του πυρός είναι αυτό για το οποίο παλεύουμε», φώναζε η ομάδα, ενώ άλλο σύνθημα ήταν «Όχι στο όνομά μας».

Η εμφάνιση του Τζο Μπάιντεν στο show τελικά διακόπηκε από τους διαδηλωτές.

President Joe Biden on the Taylor Swift Conspiracy Theories and Dark Brandon Meme (Extended)

Ο Μπάιντεν εμφανίστηκε ως καλεσμένος-έκπληξη, όπου απάντησε σε ερωτήσεις για την ηλικία του, τις θεωρίες συνωμοσίας για την Τέιλορ Σουίφτ αλλά και τον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ