TV & Media

«Θέλεις να με κάνεις ρεζίλι;»: Η Κατερίνα Καινούργιου πέταξε το ακουστικό και έφυγε από την εκπομπή

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε η παρουσιάστρια

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κατερίνα Καινούργιου
Κατερίνα Καινούργιου: Αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής της μετά από διαφωνία με τον αρχισυντάκτη της © NDP PHOTO

Κατερίνα Καινούργιου: Η παρουσιάστρια έφυγε από την εκπομπή της - Αρνήθηκε να παίξει βίντεο

Σε εξαιρετικά άβολη θέση βρέθηκε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια μετά από διαφωνία με τον αρχισυντάκτη της, πέταξε το ακουστικό και αποχώρησε από το πλατό της εκπομπή της, λέγοντας: «Θέλεις να με κάνεις ρεζίλι; Γεια σας!». 

Κατερίνα Καινούργιου: Αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής μετά από διαφωνία με τον αρχισυντάκτη της

Όλα ξεκίνησαν όταν στην εκπομπή προβλήθηκε ένα απόσπασμα από το podcast του Λάκη Λαζόπουλου στο οποίο σχολίαζε ότι οι πρωινές εκπομπές αντί να προβάλλουν την Μαρία Καρυστιανού, μητέρα θύματος της τραγωδίας στα Τέμπη, «ασχολούνται η μία με το πλεκτό της αλληνής», εννοώντας τη φημολογούμενη σχέση της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. 

«Είπε και κάτι που δεν μου άρεσε αλλά τέλος πάντων, δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία γιατί δεν έχω μιλήσει καθόλου γι’ αυτό το θέμα. Μάλλον, έχει λάθος πληροφόρηση και ενημέρωση» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου πριν την προβολή του αποσπάσματος, ενώ μετά την προβολή του βίντεο συνέχισε: «Εγώ δεν θέλω να το σχολιάσω καθόλου γιατί με τον Λάκη έχουμε κάνει πολλές κουβέντες έξω οι δυο μας και τον εκτιμώ. Είναι ένα πολύ ωραίο μυαλό αλλά είπε πράγματα που με στενοχώρησαν. Δε θέλω… Δεν θέλω να ασχοληθώ. Είπα δεν θα απαντήσω και δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα από αυτά. Δεν θα τα παίξουμε εννοείται. Έτσι ήθελα να πω εγώ κάτι Θέμη μου. Σε πειράζει; Ο Ανδρέας δεν ξέρει. Πρέπει να λέω την άποψή μου σε αυτή την εκπομπή αν δεν σας πειράζει ε; Παίξτε το. Θέλεις να με κάνεις ρεζίλι; Παίξε το. Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι. Γεια σας. Συνεχίστε οι υπόλοιποι» πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου και σηκώθηκε, φεύγοντας από το πλατό.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cziavm5tixd5)

Όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στο Podcast του και ενόχλησαν την Κατερίνα Καινούργιου

Στο τελευταίο του Podcast ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε στη φημολογούμενη σχέση της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, με τον οποίο στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι η Κατερίνα Καινούργιου

«Τελείωσαν οι άντρες, πρέπει να λύσουμε το δημογραφικό. Τελειώνουν οι άντρες από τους γάμους των ομοφυλόφιλων; Δεν μπορούμε να βρούμε δύο ξεχωριστούς άντρες για δύο διαφορετικές παρουσιάστριες; Πρέπει με έναν άνδρα αυτές να κάνουν τη δουλειά τους; Δηλαδή, θα δανείζει η μία γυναίκα τον άντρα στην άλλη; Πρέπει να το σκεφτείτε. Ο συγκεκριμένος άντρας είναι και εφοπλιστής. Θυμάστε που είχε έναν Φίλιππο η Καινούργιου πριν από έναν χρόνο; Χώρισαν πριν από έναν χρόνο, αλλά αυτός όμως είναι… πώς να το πω; Οιωνεί κτήμα της φαντασίας της Καινούργιου και επειδή τον είχε γνωρίσει αυτή στη Δανάη Μπάρκα, αυτός πήρε πρωτοβουλία και έκανε μεταβίβαση των συναισθημάτων του που είχε για την Καινούργιου στην πιο καινούρια, τη Δανάη», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος και συνέχισε: «Τώρα μαδάνε τα φτερά τους στα πρωινά… έχει αναστατωθεί η Καινούργιου, δεν μπορεί να το πιστέψει, δεν μπορεί να το χωνέψει, δεν το χωράει ο νους της… ο μεγάλος, ο… ο νους της, ο νους που έχει… Αυτός ο Φίλιππος δεν μπορεί να αποφασίσει μόνος του;»

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cziavwd4po4x)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ