TV & Media

Marketing in Practice: Ανακαλύπτοντας τα Μυστικά της Μισθοδοσίας στις Επιχειρήσεις

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής Marketing in Practice

62222-137653.jpg
A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Marketing in Practice: Ανακαλύπτοντας τα Μυστικά της Μισθοδοσίας στις Επιχειρήσεις

Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας συζητά με τον  Οικονομολόγο - Φοροτεχνικό Σύμβουλο Νίκο Καραμάνο για τα μυστικά της μισθοδοσίας στις επιχειρήσεις

Στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής Marketing in Practice που μεταδίδεται από το ONE Channel, ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένo του στο studio τον Οικονομολόγο - Φοροτεχνικό Σύμβουλο Νίκο Καραμάνο και συνιδρυτή της AFS - Athens Financial Services,  συζητούν για τα μυστικά μισθοδοσίας στις επιχειρήσεις αλλά και για τις τρέχουσες νομοθετικές εξελίξεις.

Στη συζήτηση αναπτύχθηκαν διάφορα σημαντικά θέματα γύρω από τη μισθοδοσία και τις εργασιακές σχέσεις. Αρχικά, εξετάστηκε πώς οι επιχειρήσεις καθορίζουν τις κλίμακες μισθών τους, λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως οι αγοραίες τάσεις, οι ειδικότητες και οι εμπειρίες των εργαζομένων, καθώς και οι οικονομικές συνθήκες. Στη συνέχεια, αναφέρθηκαν οι πρόσφατες τάσεις στην μισθοδοσία, όπως η ψηφιοποίηση και η ευελιξία, και πώς αυτές επηρεάζουν τις εργασιακές σχέσεις. Επιπρόσθετα, συζητήθηκε ο ρόλος των νομικών και κανονιστικών απαιτήσεων στη μισθοδοσία, καθώς και η σημασία της συμμόρφωσης με αυτές. Η ενσωμάτωση των μη μισθολογικών αποδοχών στη συνολική στρατηγική αμοιβής αποτελεί επίσης κρίσιμο ζήτημα, καθώς προσφέρει ευελιξία και ενισχύει την εργασιακή ικανοποίηση. Στη συνέχεια, εξετάστηκε πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να αντιμετωπίσουν στρατηγικά τις διακυμάνσεις στην μισθοδοσία, όπως οι αυξήσεις ή οι προσαρμογές λόγω πληθωρισμού. Η αυτοματοποίηση και η επίδρασή της στη μισθοδοσία αποτέλεσαν άλλο ένα βασικό θέμα, με επίκεντρο την ανάγκη για ευέλικτες και προσαρμοστικές προσεγγίσεις. Ακόμα, συζητήθηκαν οι νέες νομοθετικές ρυθμίσεις, οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων και των εργαζομένων, καθώς και οι προσδοκίες από το νέο σύστημα. Επισημάνθηκε επίσης η σημασία της μελέτης και της πρόβλεψης στην μισθοδοσία για το τρέχον και το επόμενο έτος, ως μέσο για τη βελτιστοποίηση των εργασιακών στρατηγικών. Τέλος ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσίασε την στρατηγική διαφοροποίησης αμοιβών.

S09 Ε209 | Ανακαλύπτοντας τα Μυστικά της Μισθοδοσίας στις Επιχειρήσεις  | Marketing in Practice

Η εκπομπή “Marketing in Practice and more”, παραγωγή του ONE Channel που μετρά πάνω από 200 επεισόδια και μεταδίδεται από 2014 (αρχικά στο SBC TV και στη συνέχεια στο Attica TV), ασχολείται με την επιχειρηματικότητα και με τον κλάδο του μάρκετινγκ. Αντικείμενό της αποτελεί η παρουσίαση επιχειρηματικών εννοιών, παραδειγμάτων και προτάσεων ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις  ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι.  Στο «Marketing in Practice and more» παρουσιάζονται οι βασικές επιχειρηματικές αρχές, τα  εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί μέσα από τα μάτια των ίδιων των επιχειρηματιών και των ανθρώπων της αγοράς. Χρηστικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις.  Η εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζεται τις 9 τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν από τον πιστοποιημένο σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα, που εξειδικεύεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (www.marketingconsultant.gr) με χορηγούς επικοινωνίας τα: Athens Voice, epixeiro.gr, startup.gr  & franchise.gr.

Marketing in Practice One Channel Trailer 2024

 Η εκπομπή μεταδίδεται στην τηλεόραση από το ΟΝΕ Channel μέσω Digea, LiveStreaming, Cosmote TV και ΕΟΝ TV κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 12.30. Αναμεταδίδεται από τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς: Αλήθεια TV (Λέσβος, Λήμνος, Χίος και Ψαρά) Παρασκευή στις 19.30, στις 23.30 & το Σάββατο στις 15.30, DION TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Κυριακή στις 19:00, SYROS TV (Νησιά Κεντρικού Αιγαίου) κάθε Σάββατο στις 21.30, Αιγαίo TV (Δωδεκάνησα & Σάμος) κάθε Σάββατο στις 18.00, Ionian TV (Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία, Αχαΐα, Ηλεία, νότια παράλια Στερεάς Ελλάδας και Ζάκυνθος) κάθε Παρασκευή στις 17.00 & κάθε Δευτέρα στις 13.30, Αχελώος TV (Αιτωλοακαρνανία, Άρτα, Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Πρέβεζα και νησιά του Ιονίου) κάθε Δευτέρα στις 23.00 και κάθε Τετάρτη στις 19.20, West Channel (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα) κάθε Παρασκευή στις 21:00 και κάθε Κυριακή στις 14:00, New Greek TV (Αμερική & Καναδάς) κάθε Σάββατο 17.30 (τοπική ώρα), ΤΡΤ (Θεσσαλία) κάθε Σάββατο στις 14.00 και  ALFA (Ανατολικής Μακεδονίας Θράκη) κάθε Σάββατο στις  14.00.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο Νο 209 «Ανακαλύπτοντας τα Μυστικά της Μισθοδοσίας στις Επιχειρήσεις» μπορείτε να το δείτε εδώ.

Κάθε εβδομάδα ο σύμβουλος μάρκετινγκ και ανάπτυξης επιχειρήσεων Θέμης Σαρανταένας μέσα από τo podcast «Marketing & Business Tips» της ATHENS VOICE, με απλά λόγια, χωρίς ορισμούς, με άξονα την ελληνική πραγματικότητα και πάντα με ρεαλιστική προσέγγιση αναλύει σύντομα και ένα διαφορετικό επιχειρηματικό θέμα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ