- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Νταλάρας τα έβαλε και πάλι με δημοσιογράφους: «Θα χαίρονται οι δικοί σας γι' αυτό που κάνετε»
Οι ερωτήσεις που δέχθηκε και η αντίδρασή του
Γιώργος Νταλάρας: Νέο επεισόδιο με δημοσιογράφους έξω από βιβλιοπαρουσίαση
Νέο επεισόδιο με δημοσιογράφους φαίνεται ότι είχε ο Γιώργος Νταλάρας το βράδυ της Δευτέρας (26.2). Ο τραγουδιστής βρέθηκε σε παρουσίαση βιβλίου, όπου τον περίμεναν τηλεοπτικά συνεργεία, αναζητώντας μία δήλωσή του.
Ο Γιώργος Νταλάρας, αφού είπε «τρέχω σαν τρελός» γύρισε την πλάτη του και έφυγε με γρήγορο περπάτημα μακριά από τις κάμερες. Δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για την επικείμενη συνεργασία του με τον Χρήστο Μάστορα, που έχει κάνει διαφημίσεις, κάτι το οποίο κατέκρινε πριν από λίγο καιρό για τους συναδέλφους του. Σε αυτό το ερώτημα, ο Γιώργος Νταλάρας απάντησε: «Μου αρέσει αυτό που κάνετε, είσαστε καταπληκτικοί, συνεχίστε, μπράβο. Θα χαίρονται οι δικοί σας για αυτό που κάνετε».
Γιώργος Νταλάρας: Νέο επεισόδιο με δημοσιογράφους - Τι είχε γίνει έναν μήνα πριν
Πριν από έναν μήνα, ο Γιώργος Νταλάρας είχε ξεσπάσει κατά δημοσιογράφων, οι οποίοι τον περίμεναν να βγει από συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό, στην οποία μίλησε για τον Βασίλη Τσιτσάνη. Με αφορμή τις δηλώσεις που είχε κάνει για τους τραγουδιστές που κάνουν διαφημίσεις για γιαούρτια και άλλα προϊόντα, ο Γιώργος Νταλάρας, δεν θέλησε να απαντήσει σε σχετικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων, αντιθέτως χαρακτήρισε «γελοία» τη δουλειά τους.
Το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα
«Ξέρετε γιατί είμαστε εδώ; Για τον Βασίλη Τσιτσάνη. Ξέρετε κάτι για τον Βασίλη Τσιτσάνη; Θα τα πείτε στην εκπομπή σας αυτά που μάθατε; Μπράβο ρε παιδιά. Αν θέλετε κάτι για τον Τσιτσάνη ευχαρίστως, όλα τα υπόλοιπ». Μάλιστα, δεν έκρυψε την ενόχλησή του, χαρακτηρίζοντας «γελοία» τη δουλειά των δημοσιογράφων.
«Κάνουν άριστα όσοι αντιδρούν, όπως κι εγώ κάνω άριστα που λέω τις δικές μου απόψεις. Να ρωτήσω κάτι. Αυτό που κάνετε τώρα, δε το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Και για εσάς προσωπικά και για τα κανάλια που εκπροσωπείτε. Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό που κάνετε. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε. Σε λίγο, αν τα δεις αυτά και δεις τον εαυτό σου, θα ντραπείς. Δε το κάνουν αυτό. Στη βράση δε κολλάει το σίδερο. Κι εσύ που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου, θα σου πει ότι είναι ντροπή αυτό που κάνεις, μη το κάνεις» ανέφερε ο Γιώργος Νταλάρας με τη δημοσιογράφο να του απαντά ότι κάνει απλά τη δουλειά της.
«Νομίζεις ότι κάνεις τη δουλειά σου. Δουλειά δεν είναι να κάνετε οτιδήποτε όποτε σας τύχει. Δουλειά είναι να κάνετε κάτι με συνέπεια, με ήθος και με αρχές. Αυτό που κάνετε στερείται αρχών» ανταπάντησε ο τραγουδιστής.
Τότε, όλοι οι δημοσιογράφοι του είπαν πως εκείνοι δεν τον προσβάλλουν, απλά του θέτουν κάποιες ερωτήσεις πάνω σε όσα ακολούθησαν μετά τις δηλώσεις του. «Νομίζετε ότι σας προσβάλλω. Εγώ δε προσβάλλω κανέναν, απλά λέω τις απόψεις μου. Αν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου, να ψαχτείτε. Εγώ δεν έκανα τίποτα. Τόσα χρόνια είμαι ο ίδιος» απάντησε ο Γιώργος Νταλάρας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα στον Άλφα με τον Σταύρο Θεοδωράκη
«Η Μαρινέλλα ήταν δικός μου άνθρωπος», τόνισε η ηθοποιός
Το νέο καθεστώς δημοσιότητας - Όλες οι αλλαγές
Απόφαση-σταθμός στην Ιταλία για παράνομες χρεώσεις - Αποζημιώσεις έως και 500 ευρώ ανά συνδρομητή
«Είσαι υπέροχος» του είπε συγκινημένη η Μαρία Μπεκατώρου
Πότε κάνει πρεμιέρα το show μεταμορφώσεων
Ο διάσημος Βρετανός παρουσιαστής αποκαλύπτει ποιο πρόσωπο τον συγκλόνισε περισσότερο σε 35 χρόνια καριέρας
Το αρχειακό υλικό, η πολιτική ζωή, η δράση των διωκτικών αρχών και η συνέντευξη του Δημήτρη Κουφοντίνα
Επιστολές της Ένωσης Συντακτών σε πολιτικούς και συνδικάτα - Ζητείται στήριξη για τη συνέχιση
«Η εκπομπή μας ολοκληρώθηκε πρόωρα χωρίς να μπορέσουμε να σας αποχαιρετήσουμε» - Η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα
Η συμφωνία συμπεριλαμβάνει την ιστορική εφημερίδα La Repubblica
Δύο φορές στη Μενεγάκη πήγα με τη μάσκα, λέει ο Κώστας Τερζάκης
Τι αποφάσισε ο τηλεοπτικός σταθμός για τα επεισόδια του Cash or Trash που έχουν ήδη γυριστεί
Από την ατομική ανθεκτικότητα στη θεσμική ρύθμιση
Απρόοπτο στη σκηνή του J2US με τον Σκουλό να χάνει τους στίχους αλλά να επανέρχεται δυναμικά
Η παρουσιάστρια άνοιξε την αυλαία με προσωπικά λόγια και πρώτο καλεσμένο τον Καπουτζίδη
Έκκληση για αναστολή της διακοπής του ελληνικού προγράμματος από τον Πρόεδρο της Βουλής- Θέμα πολιτιστικής διπλωματίας
Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Variety για τις αλαζονικές συμπεριφορές και την έλλειψη σεβασμού
Εσείς θα απαντούσατε σε αυτή την ερώτηση του Εκατομμυριούχου;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.