TV & Media

Γιώργος Νταλάρας: «Εγώ μια άλλη Ελλάδα ονειρεύτηκα, δεν είναι χώρα αυτή» (βίντεο)

Η συνέντευξη του τραγουδιστή στο Mega Stories

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Νταλάρας
Νταλάρας στο Mega Stories: Εγώ άλλη Ελλάδα ονειρεύτηκα © NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Γιώργος Νταλάρας: Η συνέντευξη του τραγουδιστή στο Mega Stories - «Άλλη Ελλάδα ονειρεύτηκα»

Ο Γιώργος Νταλάρας υπήρξε πριν από λίγες εβδομάδες το «πρόσωπο των ημερών» μετά από όσα είπε για τους δημοσιογράφους. Το βράδυ της Δευτέρας (19.2) ο τραγουδιστής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Mega Stories» της Δώρας Αναγνωστοπούλου, όπου μοιράστηκε άγνωστες ιστορίες από την καλλιτεχνική και προσωπική του διαδρομή. 

«Έκανα αγώνα να φύγω από τα νυχτερινά κέντρα. Ερχόντουσαν λεφτάδες, ματσωμένοι από τα Μέγαρα, την Ελευσίνα, είχαν τα πιστόλια τους και το καθεστώς ήταν να πάρουμε μουσικούς και κοπέλες για κονσομασιόν και να έχει παρέα πεινασμένος σεξουαλικά. Αυτό δεν μπορεί να αρέσει σε ένα παιδί 16 χρονών», είπε ο Γιώργος Νταλάρας. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz9dzdzxg2y9)

Νταλάρας στο Mega Stories: «Εγώ άλλη Ελλάδα ονειρεύτηκα»

Ο Γιώργος Νταλάρας αναφέρθηκε στην Ελλάδα που ονειρεύτηκε όσο ήταν ακόμη έφηβος και μοιάζει να επιμένει σε αυτό του το όνειρο, μιλώντας για τους ήρωες της ζωής, τους ήρωες της καθημερινότητας. «Πριν από 6 χρόνια είμαι στον δρόμο και γίνεται πανζουρλισμός, κόρνες. Και ψάχνω να δω τι είναι και βλέπω ένα νεαρό παιδί 20 χρονών και παίρνει ένα σκυλάκι μέσα από τη λεωφόρο που αν περνούσε από την άλλη μεριά θα το σκότωναν. Το πήρε στα χέρια του και λυπήθηκα που δεν ήμουν εγώ αυτός. Το πήρε και οι άλλοι κάφροι φώναζαν. Φύγε ρε μ@λ@κα από τη μέση. Αυτή δεν είναι άνθρωποι και είμαστε γεμάτοι από τέτοιους», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Νταλάρας. 

«Ο Κωνσταντίνος Βαρουχάκης, ένας νεαρός πήγε στην Ουκρανία… Ρωσία και έτρεξε τρίαθλο. Ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε γιατί το έκανε και είπε “στη Γραμβούσα τα σχολεία μας θα πέσουν. Πρέπει κάποιος να κάνει κάτι”» είπε φανερά συγκινημένος και συνέχισε: «Και ο άλλος ήρωάς μου είναι ο Γιάννης Μπεχράκης, αυτός που έδωσε τη ζωή του όλα αυτά τα χρόνια να μαζεύει πρόσφυγες. Αυτή την Ελλάδα ονειρεύτηκα, όχι την άλλη Ελλάδα. Είναι άλλη Ελλάδα, με άλλους Έλληνες, δεν την θέλω αυτή την Ελλάδα, δεν είναι χώρα αυτή έτσι όπως πάμε».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz9e94qxuo55)

Γιώργος Νταλάρας: «Δεν λειτούργησα ποτέ βλαπτικά για τη χώρα μου»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιώργος Νταλάρας εξομολογήθηκε: «Δεν λειτούργησα ποτέ βλαπτικά ούτε για τον χώρο μου ούτε για τη χώρα μου. Δεν έκανα ποτέ κάτι που ήταν κόντρα στις αξίες μου. Ίσως, τελικά θα έπρεπε να μείνω εκεί αλλά δεν ήθελα να τραγουδάω στα νυχτερινά κέντρα και στις ταβέρνες. Αλλά ίσως δε φταίει ο κόσμος που δε με καταλαβαίνει, φταίω εγώ που δεν καταλαβαίνω τον εαυτό μου».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz9esamnsnmp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ