TV & Media

«Έχω πολλά βράδια να κοιμηθώ»: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τις πρώτες μέρες με τη νεογέννητη κόρη του

Το πρωτόγνωρο συναίσθημα της πατρότητας που βιώνει

62224-137655.jpg
Newsroom
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Αγγελόπουλος για τη γέννηση της κόρης του: «Έχω πολλά βράδια να κοιμηθώ»
Γιώργος Αγγελόπουλος για τη γέννηση της κόρης του: «Έχω πολλά βράδια να κοιμηθώ» © NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Γιώργος Αγγελόπουλος για τη γέννηση της κόρης του: «Έχω πολλά βράδια να κοιμηθώ» - Το πρωτόγνωρο συναίσθημα της πατρότητας που βιώνει

Εδώ και λίγες ημέρες ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτας, τη νεογέννητη κόρη τους, ωστόσο οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του πρώην Survivor, τον υποχρεώνουν σε συνεχή ταξίδια και μετακινήσεις.

Σε δηλώσεις του στον Ant1κι ενώ ετοιμαζόταν για ένα ακόμη ταξίδι στο αεροδρόμιο ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για τις πρώτες ημέρες στο σπίτι με το μωρό, τη χαρά που βιώνουν ως ζευγάρι αλλά και τη σωματική κούραση που επέρχεται μετά τις αλλαγές στο καθημερινό πρόγραμμα.

«Έχω να κοιμηθώ πολλά βράδια. Είναι πρώτη φορά που έχω ένα παιδί και είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα», ανέφερε για την κόρη του ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz8z72u5oybd)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τη γέννηση της κόρης του

Ο Γιώργος Λιάγκας παρακολουθώντας τις δηλώσεις σχολίασε: «Τον φοβάσαι τον Ντάνο. Ο άνθρωπος είναι άυπνος γιατί το μωρό ξυπνάει, οπότε ξυπνούν και ο μπαμπάς και η μαμά», σχολίασε ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης.

Να σημειωθεί ότι η Δήμητρα Βαμβακούση γέννησε το βράδυ της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου περίπου στις 23:30, ενώ στο πλευρό της ήταν συνεχώς ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Στην πρώτη του ανάρτηση μέσω Instagram μετά τη γέννα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βίντεο με το νεογέννητο παιδί του. Ο ίδιος είναι καθισμένος σε έναν καναπέ και έχει στην αγκαλιά του το μωρό, το οποίο και ταΐζει.


Στη λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε: «Καλώς ήρθες στην οικογένειά μας. Δήμητρα, σε ευχαριστώ για την υπομονή σου, τη στάση σου και το θαύμα που έφερες στη ζωή μας, σε αγαπώ. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τα μηνύματα και τις γλυκιές ευχές σας».

Οι πρώτες δηλώσεις του Αγγελόπουλου μετά τη γέννηση της κόρης του

Τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες για τη γέννηση της κόρης του. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Όταν την κράτησε στα χέρια του ο γιατρός και την είδα, νόμιζα ότι ήρθε από κάπου αλλού. Είναι τρομερό συναίσθημα. Όπως όταν ο Θεός αποφάσισε να πάρει κοντά του τη μητέρα μου, έτσι αποφάσισε να μας χαρίσει τη μικρή… Αυτός αποφασίζει. Και πάλι θα ευχηθώ να το ζήσει όλος ο κόσμος, γιατί είναι μια ευχή που αλλάζει τη ζωή των ανθρώπων και εύχομαι σε όλο τον κόσμο να το ζήσει».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz30vyf3xvyp)

Επίσης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος πρόσθεσε: «Σκεφτόμαστε να της δώσουμε το όνομα της μητέρας μου. Η Δήμητρα είναι καλά, τώρα αναρρώνει και αυτή, γιατί όσες το έχουν ζήσει αυτό χρειάζεται αυτές τις μέρες για να μπει σε μια σειρά, να πάρουμε κι εμείς τα πρώτα μαθήματα και να πάμε σπίτι μας. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, ό, τι και να σας πω, όταν την κράτησα στα χέρια μου. Ο γιατρός ήταν συνέχεια στο πλευρό μας και καθετί που είναι λεπτομέρεια είναι πολύ σημαντικό για το παιδί».

Τέλος, αρνήθηκε να απαντήσει στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, λέγοντας απλά: «Να είστε καλά, ευχαριστούμε πολύ που ήρθατε».

Πώς ανακοίνωσε το ζευγάρι την εγκυμοσύνη 

Οι φήμες για την εγκυμοσύνη ξεκίνησαν όταν η Δήμητρα Βαμβακούση εμφανίστηκε στον γάμο της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο με φουσκωμένη κοιλίτσα. Ωστόσο οι δυο τους επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά λίγους μήνες αργότερα με μια ανάρτηση στα social media.

Η ίδια είχε δηλώσει για την εγκυμοσύνη της:«Αισθάνομαι ευλογημένη γιατί υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες που προσπαθούν. Δε μου πέρασε στιγμή από το μυαλό να πράξω διαφορετικά επειδή δεν ήμουν έτοιμη. Ήμασταν στα σκαριά της σχέσης μας με τον Γιώργο και δεν είχα προλάβει να τον γνωρίσω καλά, λόγω και των υπόλοιπων συνθηκών και δυσκολιών που επικρατούσαν παράλληλα. Όμως, δεν επιλέγεις τη στιγμή που θα γνωρίσεις έναν άνθρωπο, τυχαίνει και βρίσκεται μπροστά σου».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ