TV & Media

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγινε πατέρας - Γέννησε η Δήμητρα Βαμβακούση

Απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γονείς έγιναν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση
Γονείς έγιναν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση © Instagram/ dimitravmk

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έγινε πατέρας - Γέννησε η Δήμητρα Βαμβακούση ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Γονείς έγιναν για πρώτη φορά η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος αφού το βράδυ της Πέμπτης (8.02) περίπου στις 23:30, ήρθε στον κόσμο το υγιέστατο κοριτσάκι τους.

Στο πλευρό της ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος τη συνόδευσε καθ` όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ενώ η χαρμόσυνη είδηση δημοσιεύτηκε από το youfly και προβλήθηκε μέσα από το Happy Day, το πρωί της Παρασκευής 9.02.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz0c565cezbt)

Το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους Αγγελόπουλος και Βαμβακούση

Η είδηση της εγκυμοσύνης της Δήμητρας Βαμβακούση ήρθε σε μια αρκετά δύσκολη στιγμή για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς λίγο καιρό αφότου το ζευγάρι έμαθε ότι θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί, η μητέρα του πρώην παίκτη του Survivor έφυγε από τη ζωή. Η κόρη του ζευγαριού θα πάρει το όνομα της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου, θα ονομαστεί δηλαδή Ουρανία.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Δημήτρη Σαράντου η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, είχαν επισκεφθεί τη μητέρα του στο νοσοκομείο 10 μέρες πριν φύγει από τη ζωή προκειμένου να της δείξουν το υπερηχογράφημα, και να της αποκαλύψουν το φύλο του μωρού τους. Εκεί φαίνεται να την ανακοίνωσαν πως θα δώσουν στην κόρη τους και το όνομά της.

Πώς ανακοίνωσε το ζευγάρι την εγκυμοσύνη 

Οι φήμες για την εγκυμοσύνη ξεκίνησαν όταν η Δήμητρα Βαμβακούση εμφανίστηκε στον γάμο της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο με φουσκωμένη κοιλίτσα. Ωστόσο οι δυο τους επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά λίγους μήνες αργότερα με μια ανάρτηση στα social media.

Η ίδια είχε δηλώσει για την εγκυμοσύνη της:«Αισθάνομαι ευλογημένη γιατί υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες που προσπαθούν. Δε μου πέρασε στιγμή από το μυαλό να πράξω διαφορετικά επειδή δεν ήμουν έτοιμη. Ήμασταν στα σκαριά της σχέσης μας με τον Γιώργο και δεν είχα προλάβει να τον γνωρίσω καλά, λόγω και των υπόλοιπων συνθηκών και δυσκολιών που επικρατούσαν παράλληλα. Όμως, δεν επιλέγεις τη στιγμή που θα γνωρίσεις έναν άνθρωπο, τυχαίνει και βρίσκεται μπροστά σου».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ