TV & Media

Ο Μιχάλης Οικονόμου γιορτάζει με τον σύντροφό του την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια

Ποζάρουν έχοντας αγκαλιά τον γιο τους

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οικονόμου και Μακρής γιορτάζουν με τον γιο τους την ψήφιση του νομοσχεδίου
Οικονόμου και Μακρής γιορτάζουν με τον γιο τους την ψήφιση του νομοσχεδίου © Instagram/ ecomike

Γάμος ομόφυλων - Οικονόμου: Γιορτάζει με τον σύντροφό του την ψήφιση του νομοσχεδίου - Οι φωτογραφίες με τον γιο τους

Την ψήφιση του νομοσχεδίου για των γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, μαζί με τον γιο τους γιόρτασαν ο Μιχάλης Οικονόμου και ο σύντροφός του, Γιώργος Μακρής. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram ο ηθοποιός, το ζευγάρι πόζαρε χαμογελαστό έχοντας αγκαλιά τον γιο τους. Κάτω από την ανάρτηση ο Μιχάλης Οικονόμου έγραψε: «Σήμερα ξημερώνει μια φωτεινή, μια πιο δίκαιη ημέρα».

Μιχάλης Οικονόμου: Οι φωτογραφίες με τον σύντροφο και τον γιο του αγκαλιά

Να σημειωθεί ότι χθες Πέμπτη (15.02) ο ηθοποιός ήταν ανάμεσα σε εκείνους που παρακολούθησαν την διαδικασία ψήφισης του νομοσχεδίου από τα θεωρεία της Βουλής. Ανέβασε μάλιστα και στο Instagram στιγμιότυπα από τη χτεσινή βραδιά.

Μιχάλης Οικονόμου: Είμαι αόρατος γονιός για τον γιο μου

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει λίγες μέρες νωρίτερα για το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Ο ίδιος έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του Γιώργο Μακρή, με τον οποίο μεγαλώνουν μαζί ένα παιδί και διαφωνεί με το θέμα της παρένθετης μητέρας.

«Είμαι ικανοποιημένος για τον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία, το θέμα της παρενθεσίας δεν το έχω ψάξει πολύ, απλά αναρωτιέμαι, αν δεν είχε κάνει εκείνη την ατυχή δήλωση ο κ. Κασσελάκης  θα το απέκλειε επίσης, όπως το έκανε τώρα; Έκανε κακό… Το να πάει στο εξωτερικό ένας άνδρας και να δώσει 150.000 ευρώ είναι ένα προνόμιο ταξικό, αυτοί που δεν έχουν; Δημιουργεί πάλι μια ανισότητα αυτό το κομμάτι», τόνισε ο Μιχάλης Οικονόμου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cybot7b3n1a1)

«Εγώ είμαι αόρατος γονιός, αν επιτραπεί εννοείται ότι θα το υιοθετήσω, ώστε να είμαι νομικά ο γονιός του παιδιού μου. Δεν είμαι», ξεκαθάρισε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ