TV & Media

Super Bowl LVIII: Οι κορυφαίες διαφημίσεις πριν το μεγάλο event

Lionel Messi, Jennifer Aniston, Chris Pratt και πολλοί άλλοι celebrities στα «προεόρτια» των super bowl διαφημίσεων

Αλκιβιάδης Σιαράβας
Αλκιβιάδης Σιαράβας
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Super Bowl LVIII: Οι κορυφαίες διαφημίσεις πριν το μεγάλο event
© John B. Mabanglo / EPA

Super Bowl LVIII: Οι πρωτότυπες και ξεχωριστές διαφημίσεις των μεγάλων εταιρείων πριν το πολυαναμενόμενο παιχνίδι

Η μεγάλη γιορτή του αμερικάνικου Super Bowl ταυτίζεται με τη μεγάλη γιορτή των διαφημιστών στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Αν παρακολουθείς το Super Bowl για τις διαφημίσεις, πλέον δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι το μεγάλο παιχνίδι για να δεις τι ετοιμάζουν οι διαφημιζόμενοι για τους θεατές.

Μάλιστα πια πολλές εταιρείες βγάζουν on air διαφημίσεις πριν από τον μεγάλο αγώνα με σκοπό να αξιοποιήσουν τον «θόρυβο» που δημιουργείται καθώς πλησιάζει ο αγώνας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το περσινό Super Bowl παρακολούθησαν 115,1 εκατομμύρια θεατές, τηλεθέαση ρεκόρ σύμφωνα με τη Nielsen.

Φέτος, ετοιμαστείτε να γελάσετε, να δακρύσετε, να εκπλαγείτε και να εμπνευστείτε με τις πιο πρωτότυπες, ξεκαρδιστικές και συγκινητικές διαφημίσεις από κορυφαίες εταιρείες. Από αστέρες του Χόλιγουντ μέχρι αστείες ιστορίες της καθημερινότητας, αυτά τα σποτ «υπόσχονται» κάτι για όλους. Οι διαφημιζόμενοι χρησιμοποιούν όλα τα μέσα. Στις διαφημίσεις που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής πριν από τον αγώνα, η Budweiser εστιάζει στα εμβληματικά της Clydesdales, η Michelob Ultra «επενδύει» στην εμβληματική προσωπικότητα του ποδοσφαιρικού θρύλου Lionel Messi και η Uber Eats παίζει με τον χιούμορ με μια διαφήμιση όπου η Jennifer Aniston ξεχνά ότι πρωταγωνίστησε στα Φιλαράκια με τον David Schwimmer.

BOOKING.COM

Η ελληνο-αμερικάνα Tina Fey έχει τόσες επιλογές που χρειάζεται σωσίες: μια influencer σε πολυτελές ξενοδοχείο, έναν Bigfoot σε εξοχικό σαλέ και την Glenn Close σε αγρόκτημα! Κάνε κι εσύ την ιδανική επιλογή στο Booking.com.

Tina Fey books whoever she wants to be | Booking.com 2024 Big Game ad

BUD LIGHT

Η μαγεία είναι εδώ! Το τζίνι της Bud Light εκπληρώνει τρελές ευχές, χαρίζοντας χαρά και εκπλήξεις στους λάτρεις της μάρκας. Στο σπότ κάνουν εμφάνιση οι Peyton Manning, Post Malone και άλλοι.

2024 BUD LIGHT SUPER BOWL COMMERCIAL | EASY NIGHT OUT | EASY TO DRINK EASY TO ENJOY :60

BUDWEISER

Μια νοσταλγική ιστορία με χιόνι και ήρωες: τα άλογα Clydesdales και ένα Labrador γίνονται οι ήρωες της ημέρας παραδίδοντας Budweiser σε ένα αποκλεισμένο μπαράκι. Η Budweiser, πάντα δίπλα σου.

Budweiser | Super Bowl LVIII Old School Delivery

DORITOS DINAMITA

Δύο γιαγιάδες κυνηγούν τον Danny Ramirez ("Top Gun: Maverick") για την τελευταία σακούλα Doritos Dinamita!

Dina & Mita

DOVE

Ξεκινά «ανάλαφρα» με κορίτσια που πέφτουν παίζοντας, αλλά σοβαρεύει δείχνοντας τη χαμηλή αυτοεκτίμηση που οδηγεί τα κορίτσια να τα παρατάνε. Η Dove ενθαρρύνει τα κορίτσια να συνεχίσουν τα σπορ!

Hard Knocks: A Dove Big Game Film | #KeepHerConfident

GOOGLE

Ένας τυφλός άνδρας χρησιμοποιεί την εφαρμογή "Guided Frame" της Google για να βγάζει φωτογραφίες και να ζει τη ζωή του. Η Google δημιουργεί τεχνολογία που αλλάζει ζωές.

Javier in Frame | Google Pixel SB Commercial 2024

HELLMANN'S

Η Kate McKinnon ανακαλύπτει ότι η γάτα της μιλάει ("may-ow") και γίνεται διάσημη! Η Hellmann's κάνει το φαγητό σου ξεχωριστό και σε κάνει να ξεχωρίσεις!

Mayo Cat – Hellmann’s :30

MICHELOB ULTRA

Ο Lionel Messi απολαμβάνει μια Michelob Ultra με τη βοήθεια του Dan Marino και την «έγκριση» του Jason Sudeikis. Michelob Ultra… η μπύρα των πρωταθλητών και των φιλάθλων.

Superior Beach | Michelob ULTRA

MTN DEW BAJA BLAST

Η Aubrey Plaza διασκεδάζει πάντα, ακόμα και σε περίεργες καταστάσεις. Το MTN Dew Baja Blast σε γεμίζει ενέργεια για κάθε περιπέτεια!

MTN DEW | Aubrey Plaza Is Always Having A Blast - Extended Version

M&M's

Οι ποδοσφαιριστές-θρύλοι Marino, Smith και Owens δεν πήραν ποτέ Super Bowl, αλλά η M&M's τους τιμά με το δαχτυλίδι των "Almost Champions". Η M&M's αναγνωρίζει την προσπάθεια και τον ενθουσιασμό της μεγάλης αυτής γιορτής!

The M&M’S Almost Champions Ring of Comfort – Up Close

OREO

Το Oreo προτείνει να παίρνετε αποφάσεις σκεπτόμενοι "ανορθόδοξα". Κάνε κι εσύ μια "στροφή" με Oreo!

Imagine a world where the twist of an OREO could change everything. Literally everything.

PRINGLES

Ένας υπάλληλος βενζινάδικου λέει στον Chris Pratt ότι μοιάζει με τον άντρα στο λογότυπο Pringles. Ο Pratt γίνεται viral και πρωταγωνιστεί σε ταινία ως "Mr. P." Pringles, πάντα με χιούμορ!

Pringles | Mr. P

STARRY

Η νέα λεμονάδα Starry σε προτρέπει να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, όπως κάνει και η rapper Ice Spice στη διαφήμιση. Δροσιστικό και ξεχωριστό, το Starry σε περιμένει!

Starry | Super Bowl 2024 | It’s Time To See Other Sodas

T-MOBILE

Ο Jason Momoa τραγουδά για το ίντερνετ της T-Mobile με τους ηθοποιούς της σειράς "Scrubs”.

That T-Mobile Home Internet Feeling | 2024 Big Game Day Commercial | T-Mobile Home Internet

UBER EATS

Η Jennifer Aniston θυμίζει ότι με Uber Eats μπορείς να παραγγείλεις τα πάντα. Το μεγάλο viral έως σήμερα!!

DON'T FORGET UBER EATS

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ