TV & Media

MasterChef 2024: «Όλα πάνε ρολόι, είμαι τέλειος» και έριξε την κατσαρόλα στο πάτωμα

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν στην κουζίνα για μία ειδική φιλανθρωπική αποστολή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
MasterChef 2024: «Όλα πάνε ρολόι, είμαι τέλειος» και έριξε την κατσαρόλα στο πάτωμα

MasterChef: Απότομη «προσγείωση» για τον Χρήστο και την κατσαρόλα

Ένα ατύχημα είχε η μπορντό ομάδα στο MasterChef, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης από το Star.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν στην κουζίνα για μία ειδική φιλανθρωπική αποστολή. Εκεί, επικρατούσε ένας μικρός… πανικός, με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν τα δυνατά τους για να προλάβουν.

MasterChef: «Είμαι τέλειος, είμαι τέλειος, είμαι τέλειος»

Όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά, ειδικά για τον Χρήστο που έλεγε: «Είμαι τέλειος, είμαι τέλειος, είμαι τέλειος». Σε εκείνο το σημείο, όμως, μία απότομη κίνηση έστειλε την κατσαρόλα στο πάτωμα, το οποίο γέμισε με κόκκινη σάλτσα.

«Πήγαιναν όλα τέλεια, όλα ρολόι. Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα, γιατί είχε βάλει κόπο η Βιβή. Η σάλτσα ήταν σχεδόν έτοιμη για την μπλεντάρουμε και να τη ρίξουμε στα κεμπάπ για να τα βάλουμε στον φούρνο», είπε λίγο αργότερα.

«Ο αγαπημένος μου ο Χρηστάρας, που μπήκε σήμερα με πολλή ενέργεια όταν έμαθε για τον σκοπό, μου έδωσε να δοκιμάσω μπιφτέκι, πορώθηκε και μου λέει: όλα τέλεια. Και μόλις λέει «όλα τέλεια», κάνει ένα έτσι και ρίχνει όλη τη σάλτσα της ντομάτας κάτω», αφηγείται από την πλευρά της η 26χρονη παίκτρια του MasterChef.

«Σκεφτόμουν εκείνη την ώρα τι πρέπει να κάνω. Ήξερα ότι δεν θα είναι το ίδιο αλλά έπρεπε κάπως να αντιδράσω», πρόσθεσε η Χριστίνα.

«Γλέντι» στο Twitter 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ