TV & Media

Τι απαντούν η κόρη και ο γαμπρός της Άντζελας Δημητρίου στα περί εκμετάλλευσης

«Όσα περιγράφει δεν ισχύουν», λέει η δικηγόρος του ζευγαριού

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη, με τον σύζυγο της Φώτη Λιώση
Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη, με τον σύζυγο της Φώτη Λιώση © Instagram / olga.d.k.

Άντζελα Δημητρίου: Η απάντηση της κόρης και του γαμπρού της στις δηλώσεις περί εκμετάλλευσης

Απάντηση στην Άντζελα Δημητρίου δίνουν μέσω της δικηγόρου τους η κόρη της τραγουδίστριας, Όλγα και ο γαμπρός της, μετά από όσα δήλωσε για τη ρήξη στις σχέσεις τους και τον τσακωμό που είχαν κατά τη διάρκεια περιοδείας στην Αμερική.

«Για τους εντολείς μου η κατάσταση ήταν πολύ διαφορετική. Όσα περιγράφει η κυρία Δημητρίου δεν ισχύουν. Στην πραγματικοτητα ήταν τα παιδιά της, που ήταν κοντά της σε όλες τις φάσεις της ζωής και της καριέρας της. ο κύριος Λώσης είχε ως το 2019-2020 επιχείρηση που ήταν ιδιαίτερα κερδοφόρα. Παρόλα αυτά, κατ' απαίτηση της κυρίας Δημητρίου και επειδή και ο ίδιος την αγαπούσε και τη στήριζε, αποσύρθηκε από τη δική του επιχείρηση για να ασχοληθεί πιο σοβαρά και να στηρίξει τη γυναίκα και την πεθερά του. Αφού η κυρία Δημητρίου ήθελε προσωπικά να τη βλέπει», είπε στην εκπομπή Happy Day η Αλεξάνδρα Μακρή, δικηγόρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λιώση και πρόσθεσε: 

«Από εκεί και πέρα τα περί στέρησης νερού και δίψας είναι καθ' υπερβολή δοσμένα. Για όλα αυτά είναι και η παραγωγή υπεύθυνη. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι στερήθηκε το νερό. Δεν γνωρίζω τι θα αποφασίσουν. Αυτές της βαρύτατες δηλώσεις και σε ευρεία κλίμακα, δεν νομίζω ότι μπορούν να επιλυθούν με δηλώσεις σε εκπομπές. Είναι σαφές ότι οι σχέσεις τους δεν είναι καλές. Αλλά το περιστατικό που συνέβη είναι νομίζω ότι η κυρία Δημητρίου άλλαξε συμπεριφορά απέναντί τους και έφυγαν γιατί είχαν αφήσει και ένα μωρό στην Ελλάδα, για χάρη της καριέρας της κυρίας Δημητρίου και του σκοπού που είχαν: να τη βοηθήσουν. Ποιος αφήνει μωρό δυο μηνών πίσω για έναν μήνα. Είναι μεγάλη η θυσία. Μένει να αποφασίσουν αν θέλουν να αποκατασταθεί η αλήθεια με κάποια δήλωση ή νομικά και να αποδοθεί και η ηθική βλάβη».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cysq5ajqmau9)

Όσα δήλωσε η Άντζελα Δημητρίου για τη ρήξη στις σχέσεις με την κόρη και τον γαμπρό της

Η Άντζελα Δημητρίου επιβεβαιώνει τη ρήξη με την κόρη της Όλγα, κατά τη διάρκεια της περιοδείας της τραγουδίστριας στην Αμερική. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ αποκάλυψε το γεγονός που οδήγησε τις δύο γυναίκες στον τσακωμό. 

«Έχω πάρει πολλά μαθήματα στη ζωή μου. Αυτό ίσως είναι και το τελευταίο. Καμιά φορά λες ότι όλα είναι καλά και ξαφνικά έρχεται μια μέρα που λες: γιατί έγινε αυτό; Εγώ τα έκανα όλα σωστά. Μεγάλωσα σωστά τα παιδιά μου. Γιατί να υπάρχει αυτή η αχαριστία, η αδιαφορία, το bullying; Με λυπεί πάρα πολύ, γιατί η μάνα είναι πάντα μάνα. Αγαπάει τα παιδιά της, τα εγγόνια της, τα σκέφτεται πάντα», δηλώνει η Άντζελα Δημητρίου και προσθέτει: «Έρχονται όμως έτσι τα πράγματα που πρέπει να διαλέξεις: θες μια ήσυχη ζωή και ηρεμία από δω και πέρα ή θες να είσαι σε έναν πόλεμο συνέχεια με τους ανθρώπους που αναρωτιέσαι αν σε αγαπάνε πραγματικά; Σε θέλουν ως Άντζελα Δημητρίου ή ως Αγγελική Κιουρτσάκη; Το έχω ζήσει πολλές φορές και με πονάει. Το καταλάβαινα αλλά έκανα υπομονή μόνο και μόνο για το παιδί μου. Και το άλλο παιδί μου αγαπώ εξίσου αλλά είναι πολύ μακριά, αυτό ήταν κοντά μου. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, δεν είναι όλα στη ζωή το χρήμα».

Άντζελα Δημητρίου: Το περιστατικό στην Αμερική που έφερε τη ρήξη

Η Άντζελα Δημητρίου αποκάλυψε στη συνέντευξή της στο περιοδικό ένα περιστατικό ου έγινε στην Αμερική και φέρεται να έφερε τη ρήξη με την κόρη και τον γαμπρό της. «Ξέρεις τι έγινε εκεί; Το νερό σου αρέσει, έτσι; Σε πληροφορώ ότι μου στέρησαν κι αυτό. Πήγα να πάρω ένα μπουκαλάκι από το ξενοδοχείο, που είχε 11 δολάρια, και έρχεται εκείνος (ο γαμπρός της) και μου λέει "μην το πάρεις, γιατί έχει 100 δολάρια". Και λέω στη Φιλίτσα, τη στυλίστρια, που μέναμε μαζί στο δωμάτιο: Πάρε, σε παρακαλώ, στη ρεσεψιόν και ρώτα πόσο έχει το νερό, γιατί διψάω!. Και της λένε "11 δολάρια". Του λέω: "Φώτη μου, το νερό δεν έχει όσο είπες". Και γυρνάει και λέει στη Φιλίτσα: "Μην της ξαναμιλήσεις και μην της ξανακάνεις κουμάντο, γιατί εμείς έχουμε παιδί και δεν μπορεί να κάνει έξοδα"», λέει η Άντζελα Δημητρίου. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cysobqke9lex)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ