TV & Media

Η απάντηση της Άντζελας Δημητρίου για το αν μιλάει ή όχι με την κόρη της

Οι αναρτήσεις της Όλγας Κιουρτσάκη που πυροδότησαν τις φήμες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η απάντηση της Άντζελας Δημητρίου για το αν μιλάει ή όχι με την κόρη της

Άντζελα Δημητρίου: Τι είπε για το αν μιλάει ή όχι με την κόρη της - Οι αναρτήσεις της Όλγας Κιουρτσάκη που πυροδότησαν τις φήμες

Για την σχέση της με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, ρωτήθηκε η Άντζελα Δημητρίου μετά από την πληθώρα δημοσιευμάτων και ρεπορτάζ που κάνουν λόγο για έναν μεγάλο καβγά ανάμεσά τους.

Συγκεκριμένα, η κάμερα του «Happy Day» συνάντησε την Άντζελα Δημητρίου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αλλά εκείνη δεν έκανε κάποια δήλωση για τη φημολογούμενη ρήξη με την κόρη της.

«Όλα καλά, παιδιά. Γεια σας. Δεν έχω να πω τίποτα, να είστε καλά», ανέφερε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyl0uaqaryjd)

Σύμφωνα με τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, μητέρα και κόρη διαπληκτίστηκαν έντονα στην Αμερική, κατά την περιοδεία της τραγουδίστριας. Συγκεκριμένα, η Όλγα Κιουρτσάκη ταξίδεψε εκεί με τον σύζυγό της, Φώτη Λιόση, μιας και έχουν αναλάβει μέρος της προετοιμασίας της Άντζελας Δημητρίου.

Εκεί, όπως φαίνεται, εκεί συνέβη κάτι και επήλθε ρήξη στις σχέσεις τους αλλά ούτε η τραγουδίστρια, ούτε η κόρη της έχουν κάνει δημόσια αναφορά για το τι έχει συμβεί.

Τις φήμες έχουν πυροδοτήσει κάποιες αναρτήσεις της Όλγας Κιουρτσάκη στο Instagram. «Στο ψεύτικο έργο σας δηλώνω απών θεατής» και «Όσο έπαιζες το θέατρό σου εγώ χειροκροτούσα και αποχωρούσα», έγραψε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ