TV & Media

Έγκυος η Ελισάβετ Σπανού - Τι είπε για την κατάψυξη ωαρίων και την κακοποίηση

Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της η γνωστή τραγουδίστρια

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έγκυος η Ελισάβετ Σπανού - Τι είπε για την κατάψυξη ωαρίων και την κακοποίηση
Έγκυος η Ελισάβετ Σπανού - Τι είπε για την κατάψυξη ωαρίων και την κακοποίηση © NDP Photo Agency

Ελισάβετ Σπανού: Η εγκυμοσύνη, η κατάψυξη ωαρίων και η κακοποίηση - Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της η γνωστή τραγουδίστρια

Η Ελισάβετ Σπανού μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κακοποιητική συμπεριφορά που δέχτηκε στο παρελθόν, την εγκυμοσύνη της και τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Δέχτηκα πολλά μηνύματα όταν μίλησα για την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχτηκα, αλλά και για την κατάψυξη ωαρίων. Πάρα πολλές κοπέλες, κυρίως από επαρχία, επικοινωνούσαν μαζί μου. Λυπάμαι που υπάρχει τόσο μεγάλη ανάγκη να επικοινωνήσουμε εμείς οι γυναίκες για την βία που υπάρχει. Υπάρχει βία και μισογυνισμός. Εύχομαι για το 2024 να υπάρχει λιγότερη βία» είπε αρχικά η Ελισάβετ Σπανού.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cycj37wgrmwp)

«Όσο μεγαλώνουμε οι γυναίκες, μας πιάνει το άγχος για το “πότε θα γίνω μάνα”. Αναρωτήθηκα εάν θέλω να κάνω παιδί ή όχι κι ενώ αναρωτιόμουν, τα χρονιά περνούσαν. Δυστυχώς, το βιολογικό ρολόι δεν επικοινωνεί με τον εγκέφαλο, οπότε αποφάσισα να καταψύξω κάποια ωάρια, ήταν το μεγαλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου», συνέχισε και κατέληξε για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών:

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cycj9hsy6041)

«Δεν είμαι υπέρ του γάμου. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση “πρεμούρα” για τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Αναγνωρίζω την κάθε ανάγκη του ανθρώπου να εκφράζεται όπως εκείνος νιώθει. Είναι κάτι που θεωρώ ότι όλοι θέλουμε να συνυπάρχουμε. Το θέμα της τεκνοθεσίας με προβληματίζει σε βαθύτερο επίπεδο και όχι στην ανατροφή του παιδιού. Καταλαβαίνω ότι είναι θέμα ισότητας. Το θέμα της τεκνοθεσίας, εάν το δούμε προοπτικά, μετά δηλαδή θα έχουμε γυναίκες που θα κυοφορούν μόνο ως παρένθετες; Γίνεται μία περίεργη χρήση μετά των φύλων σε ένα βάθος χρόνου και αυτό με ανησυχεί πιο πολύ».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyck8jc4wmnd)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ