TV & Media

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης διαψεύδει ότι παντρεύτηκε - Τι απαντά για τις αντιδράσεις των παιδιών του

«Βλακείες τέκνων παιδεύουσι πατέρες», σχολίασε ο νομικός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η σύντροφός του, Τζόρτζια Σιακαβάρα
Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η σύντροφός του, Τζόρτζια Σιακαβάρα διέψευσαν τα δημοσιεύματα περί γάμου © NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Κωνσταντίνος Πλεύρης και Τζόρτζια Σιακαβάρα διαψεύδουν ότι παντρεύτηκαν - Η απάντηση του νομικού στα παιδιά του

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα διέψευσαν σε δηλώσεις τους την είδηση ότι παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα πριν από λίγες ημέρες, παρότι η ηθοποιός φέρεται να είχε μιλήσει σε εφημερίδα, εκφράζοντας την ευτυχία της για το γεγονός. 

Οι πρώτες πληροφορίες για τα περί γάμου του νομικού με την ηθοποιό ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης (21.12) όταν δημοσίευμα στην εφημερίδα On Time ανέφερε ότι ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο τη Δευτέρα (18.12) στην Ιερά Μονή του Αγίου Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή. Το δημοσίευμα ανέφερε πως την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια η ηθοποιός. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxuqe7ikoyn5)

Κωνσταντίνος Πλεύρης - Τζόρτζια Σιακαβάρα: «Δεν χρειάζεται να πείτε στα δικά μας» 

«Δε χρειάζεται να πείτε στα δικά μας, δεν αληθεύει ότι παντρευτήκαμε», δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, ο οποίος ρωτήθηκε και για τις αντιδράσεις που είχαν τα παιδιά του, Θάνος και Φένια στα social media: «Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι, βλακείες τέκνων παιδεύουσι πατέρες. Ο γιος μου ασχολήθηκε με κάτι που δεν συνέβη. Με πήρε τηλέφωνο και πίστευε ότι παντρεύτηκα. Οπωσδήποτε είναι σκοπός μας να παντρευτούμε κάποια στιγμή. Εσάς, τους δημοσιογράφους και τους βουλευτές δεν τους καλώ στον γάμο μου, ούτε τον γιο μου».

«Δεν με ενοχλεί τίποτα. Το έχω ξαναπεί. Ο καθένας έχει τη γνώμη του. Απολαμβάνω τη σχέση μου με τον κύριο Πλεύρη. Δε με ενόχλησαν οι αναρτήσεις των παιδιών του. Το κάθε παιδί θέλει τους γονείς του να είναι μαζί», είπε η Τζόρτζια Σιακαβάρα

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxusfjaneii1)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ