TV & Media

Πληροφορίες ότι παντρεύτηκαν Κωνσταντίνος Πλεύρης και Τζόρτζια Σιακαβάρα

Η ηθοποιός φέρεται να επιβεβαίωσε τον γάμο της με τον νομικό

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κωνσταντίνος Πλεύρης - Τζόρτζια Σιακαβάρα: Παντρεύτηκαν
Κωνσταντίνος Πλεύρης - Τζόρτζια Σιακαβάρα: Παντρεύτηκαν © NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Κωνσταντίνος Πλεύρης - Τζόρτζια Σιακαβάρα: Παντρεύτηκαν σε στενό οικογενειακό κύκλο - Επιβεβαιώνει τον γάμο η ηθοποιός

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα παντρεύτηκαν τη Δευτέρα (18.12) σε στενό οικογενειακό κύκλο. Η ηθοποιός φέρεται να επιβεβαίωσε τον γάμο της με τον νομικό, μιλώντας στην On Time, από όπου και έγινε γνωστό το ευτυχές γεγονός. 

Κωνσταντίνος Πλεύρης - Τζόρτζια Σιακαβάρα σε παλαιότερη κοινή τους εμφάνιση
Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν Κωνσταντίνος Πλεύρης και Τζόρτζια Σιακαβάρα © NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Ιερά Μονή των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή. Ο γάμος τελέστηκε τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου και όπως ανέφερε η ηθοποιός στην On Time, στο μυστήριο παρευρέθηκαν «όσοι έπρεπε να είναι». Οι καλεσμένοι ήταν ελάχιστοι, ενώ από την τελετή απουσίαζαν τα δύο παιδιά του Κωνσταντίνου Πλεύρη, αλλά και η μητέρα της ηθοποιού, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, κουμπάρος ήταν ένας καλός φίλος του Κωνσταντίνου Πλεύρη. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxtsii000wu1)

Κωνσταντίνος Πλεύρης - Τζόρτζια Σιακαβάρα: «Για εμένα η Γεωργία είναι το παν»

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης σε συνέντευξή του στην On Time είχε δηλώσει ότι ο γάμος του με την Τζόρτζια Σιακαβάρα θα γίνει πριν το τέλος του 2023. «Η Γεωργία σημαίνει μια μικρή λεξούλα για μένα με τρία γράμματα. Το παν. Η πρόταση γάμου έχει γίνει εδώ και καιρό και ο γάμος θα γίνει άμεσα, πριν από το τέλος του 2023. Θα γίνει στο σπίτι που έχω στην Παιανία, όπου εκεί υπάρχει το ερημοκλήσι του Αγίου Θωμά. Αυτή είναι η σκέψη μου. Τώρα μένουμε στο σπίτι μου, στον Διόνυσο, και αυτή την περίοδο ψάχνουμε να αγοράσουμε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό». 

Μάλιστα, τον περασμένο Οκτώβριο είχε πει: «Είμαι ερωτευμένος, δεν φαίνεται; Ζω μια περίοδο που είμαι ευτυχής. Βγαίνουμε, πηγαίνουμε σε διάφορα κέντρα, διασκεδάζουμε. Με τις συζητήσεις που κάνουμε, είδαμε ότι συμφωνούμε σε πολλά πράγματα ουσιώδη και έτσι αποφασίσαμε να είμαστε μαζί. Πήγα να την απολαύσω από κοντά στη σκηνή και μου άρεσε πολύ, ήταν πολύ καλή» και δήλωσε «ανανεωμένος, έγινα 25 ετών». Στη συνέχεια, κλήθηκε να κάνει το σχόλιό του και για τα δημοσιεύματα που τονίζουν την ηλικιακή τους διαφορά. Όπως είπε: «Δεν με ενοχλούν τα δημοσιεύματα που γράφουν για τη μεγάλη διαφορά ηλικία γιατί είναι αλήθεια».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxlb1pwptfbl)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ