TV & Media

Δήμητρα Ματσούκα: «Με τον Πέτρο παντρευόμαστε για καθαρά συναισθηματικούς λόγους» (βίντεο)

Όσα αποκάλυψε για τη σχέση τους και τον επικείμενο γάμο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πέτρος Κόκκαλης - Δήμητρα Ματσούκα
Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα © NDPPHOTO

Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Τι είπε η ηθοποιός σε συνέντευξή της για τον γάμο της με τον ευρωβουλευτή

Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε πρώτη φορά για τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη. Η ηθοποιός και ο ανεξάρτητος πλέον ευρωβουλευτής θα παντρευτούν σε λίγες ημέρες από σήμερα, στις 7 Δεκεμεβρίου, και όπως αποκάλυψε η μέλλουσα νύφη, το «7» είναι ο αγαπημένος της, ο τυχερός της αριθμός. 

Η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε σήμερα (24.11) στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Ant1 και αποκάλυψε ότι ο γάμος της με τον Πέτρο Κόκκαλη γίνεται «καθαρά για συναισθηματικούς λόγους». 

«Παντρευόμαστε για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα. Είμαστε μαζί επτά χρόνια. Το “7” είναι ένα υπέροχο νούμερο που εμένα γενικά μου αρέσει. Στο σπίτι μου είχα πάντα ένα γλυπτό με αυτόν τον αριθμό. Λένε και το έχω δει κι εγώ στον μικρόκοσμό μου ότι στα πέντε, έξι, επτά χρόνια οι σχέσεις περνούν κρίση. Αυτό που λέγαμε καιρό πριν είναι ότι αν φτάσουμε στα επτά χρόνια και είμαστε καλά, θα γίνει γάμος. Για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Ήταν μία κοινή απόφαση», είπε η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία απέφυγε να επιβεβαιώσει την ημερομηνία τέλεσης τού γάμου τους, η οποία, ωστόσο, εδώ και ημέρες έχει διαρρεύσει. 

Χωρίς πολλές λεπτομέρειες, η Δήμητρα Ματσούκα σχολίασε ότι οι καλεσμένοι στο γάμο δεν θα είναι πολλοί. 

Δήμητρα Ματσούκα: «Αγαπώ τον Πέτρο όπως δεν έχω ξαναγαπήσει ποτέ κάποιον άλλον»

Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε για τον Πέτρο Κόκκαλη και το πώς βαθιά τον θαυμάζει. «Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και θαυμάζω βαθιά. Από την πρώτη στιγμή μέχρι και τώρα που μιλάμε εξακολουθεί να μου αρέσει και να με γοητεύει σταθερά. Κι αυτό είναι σημαντικό σε μία σχέση. Τον αγαπάω όπως νομίζω δεν έχω ξαναγαπήσει ποτέ κάποιον. Δεν μου είχε ξαναγεννηθεί το συναίσθημα να παντρευτώ. Αυτό μου το έβγαλε ο Πέτρος και γι’ αυτό είμαστε εδώ σε αυτό το σημείο που είμαστε» κατέληξε η Δήμητρα Ματσούκα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cx6ytzyu5d0p)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ