Ελλαδα

Παντρεύονται Δήμητρα Ματσούκα και Πέτρος Κόκκαλης - Δείτε την αναγγελία του γάμου τους

Μετά από χρόνια σχέσης αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πέτρος Κόκκαλης - Δήμητρα Ματσούκα
Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα © NDPPHOTO

Δήμητρα Ματσούκα και Πέτρος Κόκκαλης: Η αναγγελία γάμου του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και της ηθοποιού

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης αποφάσισαν να παντρευτούν και ήδη δημοσίευσαν την αναγγελία του γάμου τους, που θα τελεστεί στην Αθήνα. 

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και η ηθοποιός δημοσίευσαν στην εφημερίδα «Φως των ΣΠΟΡ» την αναγγελία που αναφέρει: «Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του Ν. 1250/1982 ότι: Ο Πέτρος Κόκκαλης του Σωκράτη και της Σοφίας, το γένος Σκούρα που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής και η Δήμητρα Ματσούκα του Δημητρίου και της Ελένης, το γένος Τζιντζιλιώνη που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής».

Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Τι είχε πει η ηθοποιός για τη σχέση τους 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ α Τετ» τον περασμένο Απρίλιο, η Δήμητρα Ματσούκα ανέφερε για τη σχέση της με τον Πέτρο Κόκκαλη: «Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον άνθρωπο που είμαι τώρα, μπορεί αυτή τη στιγμή να είχα παιδί».

Ο Πέτρος Κόκκαλης σχολίασε για το ζήτημα της πατρότητας, αναφερόμενος στα παιδιά που έχει ήδη από τον πρώτο του γάμο. «Είναι σημαντικό πως τα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει και έχουν δρομολογήσει σε έναν βαθμό τη δική τους ζωή. Δεν ξέρω πώς θα μπορούσα ως πατέρας μικρότερων παιδιών να ζω ανάμεσα σε τρεις χώρες, με μια βαλίτσα στο χέρι. Η Δήμητρα έχει επίσης ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα, με το θέατρο και την τηλεόραση, αλλά βρίσκουμε τον χρόνο με αμοιβαία προσπάθεια και αρκετές υποχωρήσεις», είχε πει παλαιότερα σε συνέντευξή του ο Πέτρος Κόκκαλης. 

Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης
© NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ