TV & Media

H μεταμόρφωση της Ντρου Μπάριμορ - Έγινε Μπομπ Ρος για το Halloween

Με άφρο μαλλί και πουκάμισο ανοικτό στο λαιμό - Φόρος τιμής στα «εμβληματικά χτενίσματα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγνώριστη η Ντρου Μπάριμορ ως Μπομπ Ρος στο «The Drew Barrymore Show» - Μεταμφιέστηκε για τις ανάγκες επεισοδίου για το Halloween.
Η Ντρου Μπάριμορ εμφανίστηκε ως Μπομπ Ρος για τις ανάγκες της εκπομπής της © The Drew Barrymore Show/Ash Bean

Αγνώριστη η Ντρου Μπάριμορ ως Μπομπ Ρος στο «The Drew Barrymore Show» - Μεταμφιέστηκε για τις ανάγκες επεισοδίου για το Halloween.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια Ντρου Μπάριμορ εμφανίστηκε ως Μπομπ Ρος για τις ανάγκες ενός ειδικού επεισοδίου στο «The Drew Barrymore Show».

Όπως αναφέρει το People, στο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα η παρουσιάστρια ήταν αγνώριστη, καθώς έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση με το χαρακτηριστικό άφρο μαλλί, ψεύτικο μούσι και τρίχες στο στήθος.

Ενώ αποτύπωσε το στιλ του διάσημου ζωγράφου φορώντας ένα κλασικό μπλε πουκάμισο ανοικτό στο λαιμό με χρυσή αλυσίδα.

Επίσης ο συμπαρουσιαστής της, Ρος Μάθιους συμμετείχε και εκείνος στο κλίμα της εκπομπής φορώντας ένα φαντασμαγορικό κοστούμι και μία τεράστια ξανθιά περούκα ως η σούπερ σταρ της κάντρι Ντόλι Πάρτον.

«Ευτυχισμένο Ντόλιγουιν σε όλους, εγώ είμαι η Ντόλι Πάρτον» είπε ο ηθοποιός φορώντας μια ολόσωμη φόρμα με παγιέτες, ασορτί μπότες με κρόσια και εντυπωσιακά κοσμήματα.

Καλεσμένη ήταν η μπλόγκερ και συγγραφέας Ρι Ντράμοντ η οποία συμμετείχε και εκείνη ντυμένη ως Ντρου Μπάριμορ με μία καφέ περούκα.

Για αυτό το ιδιαίτερο επεισόδιο με τίτλο «A Very Hairy Halloween», η Μπάριμορ και οι συνεργάτες της απέτισαν φόρο τιμής στα «εμβληματικά χτενίσματα».

Σημειώνεται ότι η εκπομπή «The Drew Barrymore Show» διανύει την τέταρτη σεζόν κάνοντας πρεμιέρα στη μικρή οθόνη τον Σεπτέμβριο του 2020.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ