Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καλαντζής
Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για την απώλεια στον χώρο του Τύπου
Δημήτρης Καλαντζής: Την τελευταία του πνοή άφησε ο δημοσιογράφος - Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ και η μακρά επαγγελματική σταδιοδρομία του.
Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καλαντζής έφυγε από τη ζωή, όπως ανακοίνωσε το πρωί της Κυριακής (06/8) η ΕΣΗΕΑ.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «έφυγε σήμερα από κοντά μας ο αγαπητός συνάδελφος και πρώην εκπρόσωπος των συνταξιούχων – μελών της ΕΣΗΕΑ, Δημήτρης Καλαντζής».
Ο Δημήτρης Καλαντζής νοσηλευόταν τις τελευταίες 25 ημέρες στο Ευγενίδειο.
Ποιος ήταν ο Δημήτρης Καλαντζής
Ο Δημήτρης Καλαντζής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1955 και αποφοίτησε από το 2ο Γυμνάσιο τον Ιούνιο του 1974.
Σπούδασε στην Πάτρα, για μικρό διάστημα και στην Θεσσαλονίκη όπου έλαβε το πτυχίο της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής (οικονομικό τμήμα)το 1981. Παράλληλα εργάστηκε από το 1976 σαν ανταποκριτής στην εφημερίδα ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ.
Από το 1983 εργάστηκε στην Αθήνα ανταποκριτής στις εφημερίδες ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, το 1984 παράλληλα στην εφημερίδα ΓΝΩΜΗ ενώ από το 1985 στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ.
Από το Νοέμβριο του 1989 ανέλαβε το οικονομικό ρεπορτάζ στο MEGA Chanel ενώ συνεργάστηκε με το ραδιοσταθμό Αθήνα 984. Από το 1993 ανέλαβε Διευθυντής Ειδικών εκδόσεων στην εφημερίδα ΗΜΕΡΗΣΙΑ και το 1998 μέχρι το 2003 διετέλεσε αρχισυντάκτης στην τηλεόραση του SKY - Alpha.
Στη συνέχεια ανέλαβε αρχισυντάκτης στην ΕΡΤ online και τέλος, μέχρι τη συνταξιοδότησή του το 2012, εργάστηκε στον ραδιοσταθμό Αθήνα 9.84.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Το τέλος 62 χρόνων ελληνικής εκπομπής και μια προσωπική μνήμη για τον Παύλο Μπακογιάννη
Μείωση χρηματοδότησης οδηγεί σε κλείσιμο της ελληνικής υπηρεσίας και αναδιάρθρωση 160 θέσεων
Η μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου
Περιθώριο επτά ημερών για «τελική και βελτιωμένη» προσφορά απέναντι στο Netflix
Ενημερώθηκε για τον θάνατο της μητέρας του μόλις 1 λεπτό πριν βγει στον αέρα της εκπομπής
«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε σε εμένα», δήλωσε
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
«Δύσκολη μέρα ομολογώ σήμερα, πολύ δύσκολη μέρα» ανέφερε μεταξύ άλλων στο τέλος της εκπομπής
Πρώτη θέση από το 2011, μεταξύ των 8 τελικών που έχει διοργανώσει η ΕΡΤ
Ο Akylas με το «Ferto» είναι ο μεγάλος νικητής του «Sing for Greece 2026»
Πόσοι παρακολούθησαν την έναρξη του 7ου κύκλου
Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.