TV & Media

Θλίψη στο «τελευταίο αντίο» στον δημοσιογράφο Αντώνη Χρυσουλάκη

Βρήκε τραγικό θάνατο έπειτα από φωτιά στο σπίτι του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο δημοσιογράφος Αντώνης Χρυσουλάκης
© Facebook/Antonis Chrisoulakis

Αντώνης Χρυσουλάκης: Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν σήμερα τον δημοσιογράφο των «Παραπολιτικών»

Το «τελευταίο αντίο» είπαν γονείς, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στον δημοσιογράφο Αντώνη Χρυσουλάκη, σήμερα το μεσημέρι, στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας.

Αμέσως μετά το τρισάγιο που τελέστηκε, ακούστηκε το τραγούδι «Ήλιος Θεός» του Βασίλη Σκουλά.

Έχασε τη ζωή του έπειτα από φωτιά στο διαμέρισμά του

Ο 35χρονος δημοσιογράφος των «Παραπολιτικών», ο οποίος στο παρελθόν είχε συνεργαστεί και με την ATHENS VOICE, βρήκε τραγικό θάνατο το πρωί της Κυριακής (13/08), έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του στην πλατεία Αττικής.

Ο Αντώνης Χρυσουλάκης βρέθηκε πεσμένος πίσω από την είσοδο του διαμερίσματος, χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ είχε κληθεί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Από την πρώτη αυτοψία στο χώρο διαπιστώθηκε ότι η φωτιά ξεκίνησε από μαγειρικό σκεύος στην ηλεκτρική κουζίνα, όπου ήταν ανοιχτό το μάτι.

Η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε άλλα δωμάτια, αλλά υπήρχε πολύ μεγάλη ρύπανση από τους καπνούς, οι οποίοι δεν είχαν έξοδο διαφυγής καθώς το διαμέρισμα ήταν ερμητικά κλειστό.

Ο άτυχος δημοσιογράφος είχε κάποια εγκαύματα, αλλά όχι σοβαρά. Πιθανολογείται ότι έχασε τις αισθήσεις του από τον καπνό και δεν πρόλαβε να βγει από το διαμέρισμα.

Από τραγική σύμπτωση, τα ξημερώματα της Κυριακής, ο Αντώνης Χρυσουλάκης είχε πάει να καλύψει μια φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, στον πεζόδρομο της οδού Κανταγκουζηνού, όπως το συνήθιζε άλλωστε ως δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ.

Στη συνέχεια, γύρισε στο σπίτι του να φάει και να ξεκουραστεί. Δυστυχώς, έμελλε να είναι το τελευταίο του ρεπορτάζ...

Το «αντίο» από την ΕΣΗΕΑ

«Υπήρξε ευγενής, σεμνός και αγαπητός συνάδελφος, ο οποίος άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις σε όλους όσοι τον γνώρισαν. Τα επαγγελματικά του όσο και τα προσωπικά του σχέδια για το μέλλον ήταν πολλά, όμως, η μοίρα είχε άλλη γνώμη και έτσι αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά του», αναφέρει η ΕΣΗΕΑ στην ανακοίνωσή της.

Και καταλήγει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τους οικείους του και εκφράζει την οδύνη του για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, ενός σκληρά εργαζόμενου δημοσιογράφου, ο οποίος υπηρέτησε το λειτούργημά μας με συνέπεια, ευπρέπεια και ευσυνειδησία».

Ποιος ήταν ο Αντώνης Χρυσουλάκης

Ο Αντώνης Χρυσουλάκης γεννήθηκε στη Νίκαια Αττικής το 1988.

Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών φοιτώντας στο Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών, αποφάσισε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και σπούδασε σε ιδιωτική σχολή.

Στην επαγγελματική του σταδιοδρομία ασχολήθηκε αρχικά με το ελεύθερο ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα «Reader» και στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ», ενώ είχε συνεργαστεί και με την ATHENS VOICE.

Στη συνέχεια, αναδείχθηκε ως ένας πολλά υποσχόμενος αστυνομικός συντάκτης στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» και την ιστοσελίδα «parapolitika.gr».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ