- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Οργασμοί από παντού»: Η Αθηνά Τσαγκαράκη μίλησε στον Σταύρο Θεοδωράκη για το λεσβιακό σεξ
Η σεναριογράφος της «Μουρμούρας» αποκαλύπτεται
Αθηνά Τσαγκαράκη: Η σεναριογράφος της «Μουρμούρας» μίλησε στον Θεοδωράκη για τη σεξουαλική της απελευθέρωση
Καλεσμένη στον Σταύρο Θεοδωράκη βρέθηκε η σεναριογράφος, Αθηνά Τσαγκαράκη, η οποία μίλησε για την προσωπική της ζωή και τη σεξουαλική της απελευθέρωση από την περίοδο που άρχισαν οι σχέσεις της με γυναίκες.
Η Αθηνά Τσαγκαράκη έκανε το come out στη μητέρα της όταν τελείωσε η πρώτη της σχέση με γυναίκα και, όπως είπε, «ήμουν κουρέλι και ηθελα τη μαμά μου». Μιλώντας για τα χρόνια της ως παιδί και έφηβη στην Καρδίτσα είπε ότι «δεν ήξερα ότι υπάρχουν λεσβίες γενικά. Πήγα στη Θεσσαλονίκη 18 ετών, μου έκανε come out μια κοπέλα στη σχολή μου ενοχικά και είχα νιώσει τόσο άσχημα γιατί σκεφτόμουν ένας άνθρωπος πίστευε ότι δεν θα του ξαναμιλήσω για τον λόγο αυτό».
Παράλληλα, περιέγραψε στον Σταύρο Θεοδωράκη τον «χάρτη» της σεξουαλικής της απελευθέρωσης, η Αθηνά Τσαγκαράκη είπε ότι «στο σχολείο ερωτευόμουν παράφορα αγόρια στο μυαλό μου και σε ένα δευτερόλεπτο τα ξε-ερωτευόμουν χωρίς να μπορώ να εξηγήσω γιατί. Γενικότερα δεν είχα ακριβή επαφή με το σώμα μου και μάλιστα ενώ ως παιδάκι είχα φουλ σεξουαλικές σχέσεις, ένιωθα φουλ ενοχή» πρόσθεσε η ίδια λέγοντας ότι σε ηλικία 4 ετών είχε πει στους γονείς ότι «ξέρω τι είναι σεξ, όταν φιλιούνται με τον κώλο έξω».
«Και με το πρώτο αγόρι που έκανα σεξ ήμουν φουλ ερωτευμένη αλλά ένιωθα ότι κάτι έλειπε. Δεν είχα οργασμό για κανένα λόγο και έτσι ήρθε το κομμάτι της αυτοεξερεύνησης» συνέχισε.
«Μετά μου έκανε ερωτική εξομολόγηση μια φίλη μου αλλά όσο απελευθερωμένη ήμουν στα λόγια, τόσο στο μυαλό μου έπαθα μεσαίωνα. Έλεγα θα φιληθώ και θα γκρεμιστεί ο κόσμος, θα κάνει ένα "φουπ" η γη και θα με καταπιεί. Και δεν έγινε τίπότα από αυτά απλά μπήκαν όλα τα κομμάτακια στη θέση τους και είπα "έτσι θα πρέπει να είναι» συνέχισε η σεναριογράφος στην αφήγησή της.
«Ήταν κάτι πολύ ολοκληρωμένο, πολύ τρυφερό και πολύ απαλό», συμπλήρωσε λέγοντας ότι από τότε η σεξουαλική της ζωή αφορά μόνο γυναίκες. «Όταν μετά μαθαίνεις να έρχεσαι σε οργασμό δεν το αφήνεις, γιατί είναι πολύ ωραίο για να μην το έχουμε όλοι» πρόσθεσε.
Η Αθηνά Τσαγκαράκη εξομολογήθηκε ότι «μια δουλειά που θα μπορούσα να κάνω είναι να αξιολογώ sex toys. Είναι αστείο, γιατί ήμουν η μόνη στην παρέα που δεν είχα κάνει σεξ, δεν αυνανιζόταν και τελικά έγινα γκουρού του έρωτα, των παιχνιδιών και της απόλαυσης».
Αν και, όπως είπε, ο μεγαλύτερος της φόβος ήταν τι θα λένε στην Καρδίτσα πίσω από την πλάτη της και για τους γονείς επειδή είναι λεσβία, «μετά σκέφτηκα σήμερα είμαστε και αύριο δεν είμαστε».
Πρόσθεσε, δε, ότι οι γονείς της φέρθηκαν «σούπερ και ωραία και τους δίνω credit για τη συμπεριφορά τους επειδή εγώ έκανα come out όταν ήταν 60 ετών».
Όσον αφορά, δε, τους οργασμούς στις σχέσεις με μια άλλη γυναίκα η Αθηνά Τσαγκαράκη είπε «πολλαπλοί οργασμοί, πολύ ωραίοι, από παντού οργασμοί, φανταστικοί, των ανδρών δεν ξέρω».
Ωστόσο είπε ότι «ενώ νιώθω πολύ σεξουαλικό άτομο δεν έχω καταφέρει ποτέ να κάνω μια περιστασιακή σεξουαλική επαφή. Θέλω μια συγκεκριμένου είδους επικοινωνία, αν υπάρχει μια συναισθηματική σχέση ακόμα καλύτερα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η δημοσιογράφος θα παρουσιάζει και ενημερωτική εκπομπή
Το αφιέρωμα στις άγνωστες πτυχές της σπουδαίας Ελληνίδας ηθοποιού
«Χαιρετώ σας λοιπόν κι εύχομαι να ανταμώσουμε ξανά σε νέα ταξίδια» - Η ανάρτηση του δημοσιογράφου
Συντετριμμένοι οι συνεργάτες της στη σειρά
7 μήνες μετά την παραίτησή του για το «εκτός γραμμής» πρωτοσέλιδο για τις σχέσεις Φάμελλου - Τσίπρα
Τι θα δούμε στα οκτώ επεισόδια
Η ανακοίνωση για την υγεία του
«Βρεθήκαμε στη Νίκαια, βρεθήκαμε κάτω από το Παναθηναϊκό Στάδιο»
Μύκονος, Σαντορίνη και η ζέστη του καλοκαιριού που συνεχίζει να εκπλήσσει
Σκηνές με τον αγαπημένο ηθοποιό και δηλώσεις από τους συνεργάτες του
Τι αποκαλύπτουν δύο νέες έρευνες της διαΝΕΟσις για τη σχέση των Ελλήνων με τα ΜΜΕ και την παραπληροφόρηση
Ο παρουσιαστής ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1
Ο παρουσιαστής θα βρίσκεται στο ίδιο κανάλι για τα επόμενα δύο χρόνια
Η Καστοριά και η Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο του διεθνούς διαλόγου για το μέλλον των ΜΜΕ και της επικοινωνίας
Το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα θα είναι ένα καθημερινό μαγκαζίνο
Με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη
Το φινάλε είχε έντονη συναισθηματική φόρτισ
Οι αιχμές του παρουσιαστή για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά στον ΑΝΤ1
Έναν μήνα μετά το πρόωρο φινάλε της εκπομπής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.