TV & Media

«Ήταν μία έκπληξη»: Η Ελεονώρα Μελέτη για τον θρησκευτικό της γάμο (εικόνα)

Η πρώτη φωτογραφία από την τελετή

62224-137655.jpg
Newsroom
15’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ελεονώρα Μελέτη - Θοδωρής Μαροσούλης
© NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Ελεονώρα Μελέτη - Θοδωρής Μαροσούλης: Θρησκευτικός γάμος μαζί με τη βάφτιση της κόρης τους

Η Ελεονώρα Μελέτη με μία ανάρτησή της στο Instagram επιβεβαίωσε ότι παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Θοδωρή Μαροσούλη με θρησκευτικό γάμο, λίγη ώρα πριν τελεστεί η βάφτιση της κόρης τους Αλεξάνδρας. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία από τον πρώτο χορό στη δεξίωση που ακολούθησε και δήλωσε ότι ο γάμος τους ήταν και για εκείνη «μία έκπληξη». 

«Μια έκπληξη για μένα κ για όλους τους προσκεκλημένους, εμπνευσμένη από τον Θοδωρή Μαροσούλη, που ωστόσο απέδειξε πως τα απρόοπτα, τα αυθόρμητα κ τα πηγαία, μπορούν να είναι όμορφα, γιατί είναι αληθινά», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη

Τι έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στο Instagram

Εχθές για εμάς ήταν μια μέρα τεράστιας χαράς.

Βαφτίσαμε την κόρη μας η οποία πήρε το όνομα Αλεξάνδρα Ωκεανίς, αλλά κάναμε κ τον θρησκευτικό μας γάμο. (πρώτα έγινε ο γάμος κ μετά η βάπτιση)

Μια έκπληξη για μένα κ για όλους τους προσκεκλημένους, εμπνευσμένη από τον @psycho_25, που ωστόσο απέδειξε πως τα απρόοπτα, τα αυθόρμητα κ τα πηγαία, μπορούν να είναι όμορφα, γιατί είναι αληθινά.

Σύντομα θα μοιραστούμε μαζί σας στιγμές από τη χαρά μας, ( όταν έχουμε τις φωτογραφίες δηλαδή) γιατί νιώθουμε από τις τόσες πολλές πολλές κ τις τόσο ζεστές ευχές σας πως εκεί έξω υπάρχετε όμορφα πλάσματα, που νιώσατε κ μόνο στην είδηση, να μας στείλετε αυθόρμητα ένα όμορφο μήνυμα με υπέροχα λόγια κάνοντας τη μέρα μας ακόμα πιο όμορφη κ τη σημασία της πιο δυνατή.

Μας ανοίξατε την καρδιά σας, μας μοιράσατε αγάπη κ ευχές, κ εμείς με χαρά θα σας ανοίξουμε το σπίτι μας κ θα μοιραστούμε μαζί σας εικόνες αλλά κ όμορφα απρόοπτα από τη χθεσινή μαγική μπάρα για εμάς.

Ελεονώρα Μελέτη - Τα δύο ονόματα της κόρης της

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης ήταν προγραμματισμένο να βαφτίσουν την κόρη τους σε στενό οικογενειακό κύκλο. Η μικρή πήρε δύο ονόματα: Αλεξάνδρα και Ωκεανίς. Το πρώτο από τη μητέρα του Θοδωρή Μαροσούλη και το δεύτερο λόγω της αγάπης των γονιών της για τη θάλασσα. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ