TV & Media

Ελεονώρα Μελέτη: «Σιγά μη φοβηθώ τον κάθε νταή - Δειλοί οι κακοποιητικοί άνθρωποι»

Η παρουσιάστρια για τις τοξικές συνεργασίες που αντιμετώπισε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ελεονώρα Μελέτη
© Instagram / nonoram

Ελεονώρα Μελέτη: Οι κακοποιητικές συμπεριφορές στον επαγγελματικό χώρο και οι δηλώσεις της παρουσιάστριας

Η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή της στις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει στον επαγγελματικό της χώρο, με αφορμή το πρόσφατο ξέσπασμα του Μαυρίκιου Μαυρικίου. 

«Εγώ το έχω δηλώσει και δημόσια. Το μόνο που δεν έχω πει ποτέ είναι το όνομά του, αλλά έχω πει ότι έχω περάσει από συνεργασία που φοβόμουν. Πριν από κάποια χρόνια, μπορεί να μην αντιδρούσα, αλλά έχω μάθει πλέον να αντιδράω σε αυτούς τους ανθρώπους. Είναι δειλοί, να το ξέρετε», είπε η Ελεονώρα Μελέτη, σχολιάζοντας ότι οι δειλοί έχουν τέτοιες συμπεριφορές. «Οι κακοποιητικές συμπεριφορές είναι χαρακτηριστικό δειλών ανθρώπων. Είναι πάρα πολύ δειλοί οι κακοποιητικοί άνθρωποι. Πρέπει απλά να βρεις τη δύναμη και να πεις σε αυτόν τον δειλό να κάνει άκρη. Εγώ σαφώς και το έκανα».

Η Ελεονώρα Μελέτη πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να φοβηθεί ποτέ της κάποιον άνθρωπο με τέτοια συμπεριφορά, αφού μετά από 25 χρόνια στον χώρο, τους «μυρίζεται» από χιλιόμετρα. «Σιγά μη φοβηθώ τον οποιονδήποτε νταή. Σιγά μη φοβηθώ τον οποιονδήποτε που πουλάει μούρη, ξερολίαση και αέρα. Όχι, είμαι 25 χρόνια σε αυτό το χώρο, από μακριά τους μυρίζομαι πλέον. Από μακριά και δεν τους θέλω κοντά μου, τους διώχνω», είπε η παρουσιάστρια. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-coomr4p3fqxl)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ