TV & Media

Ελεονώρα Μελέτη: «Αντάλλαξα μηνύματα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την υπόθεση του Κολωνού»

Τι είπε για το περιεχόμενο της συνομιλίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ελεονώρα Μελέτη
Ελεονώρα Μελέτη © NDP

Ελεονώρα Μελέτη: Η επικοινωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε στην εκπομπή της την επικοινωνία που είχε μέσω Instagram με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η παρουσιάστρια του Mega, με αφορμή τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τη Βάνα Μπάρμπα στο Μέγαρο Μαξίμου, είπε ότι πρόσφατα του έστειλε μήνυμα για την υπόθεση του Κολωνού. 

«Θα μοιραστώ κάτι τελείως δικό μου και προσωπικό. Μετά τη συνεργασία που είχαμε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την καμπάνια του 15900, για τη γραμμή κακοποιημένων γυναικών, όταν έγινε γνωστή η υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, συναισθηματικά καταβεβλημένη και σε πολύ μεγάλη ταραχή, πήρα την πρωτοβουλία και του έστειλα μήνυμα στο Instagram. Δεν περίμενα ποτέ ούτε ότι θα το διαβάσει, ούτε ότι θα το δει. Του είπα ότι πρέπει οπωσδήποτε να κάνει κάτι ώστε τα παιδιά σε αυτή τη χώρα να νιώθουν ασφαλή. Και όχι μόνο το είδε, απάντησε κιόλας. Αυτό είναι ένα καλό στοιχείο ενός ανθρώπου που έχει τα αφτιά του ανοιχτά στους πολίτες» είπε η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα της τηλεοπτικής της εκπομπής, συζητώντας με τους συνεργάτες της. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cocoex5i6ygx)

Με αφορμή τα μέτρα για την ανάσχεση της διασποράς του κορωνοϊού το 2020, στα social media έτρεχε καμπάνια που καλούσε όσους υφίστανται βία εντός της οικογενείας, να αντιδράσουν και να προσφύγουν σε βοήθεια καλώντας τη σχετική τηλεφωνική γραμμή SOS 15900.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ