TV & Media

Η Ντενίζ Ρίτσαρντς κερδίζει πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια τον μήνα στο Onlyfans

Θεαματικά έσοδα για την 52χρονη ηθοποιό στην πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ντενίζ Ρίτσαρντς: Κατακτά το Onlyfans η 52χρονη αμερικανίδα ηθοποιός - Έχει 100.000 followers και βγάζει 2 εκατομμύρια δολάρια μηνιαίως.
H Ντενίζ Ρίτσαρντς μπήκε στον κόσμο του Onlyfans με θεαματικά οικονομικά αποτελέσματα © Instagram/Denise Richards

Ντενίζ Ρίτσαρντς: Κατακτά το Onlyfans η 52χρονη αμερικανίδα ηθοποιός - Έχει 100.000 followers και βγάζει 2 εκατομμύρια δολάρια μηνιαίως.  

Πριν από λίγους μήνες, η Ντενίζ Ρίτσαρντς αποφάσισε να μπει στον κόσμο του OnlyFans, στο οποίο η 18χρονη κόρη της είχε ήδη προφίλ, προκειμένου να εξασφαλίσει ένα σημαντικό επιπλέον εισόδημα.

Η 52χρονη ηθοποιός εξομολογείται ότι τα πάει περίφημα χάρη στη σημαντική αποδοχή που γνωρίζει στις τάξεις των follower της δημοφιλούς πλατφόρμας ερωτικού περιεχομένου.

Πρόσφατα, η ηθοποιός του «Wild Things», του «The Real Housewives of Beverly Hills» αλλά και πρώην Bond girl, έδωσε μια συνέντευξη στο SiriusXM, ώστε να υπερασπιστεί την απόφασή της να βιοποριστεί όπως θέλει, κάνοντας «πράγματα» ακόμη «πιο σεξουαλικά» από ορισμένες δουλειές του παρελθόντος.

Η Ντενίζ Ρίτσαρντς επισήμανε ότι πλέον ξεφεύγει από το πιο σεμνό περιεχόμενο του λογαριασμού της στο Instagram και προσθέτει ότι δημοσιεύει πολύ πιο αποκαλυπτικό περιεχόμενο, δείχνοντας γυμνό σε εικόνες και βίντεο.

«Δείχνω το στήθος μου και τον κόλπο μου, κάτι που μπορείτε ήδη να το βρείτε εκεί έξω αν το γκουγκλάρετε. Μερικές φορές πρέπει να πας λίγο παραπέρα, ακόμα κι αν είναι μόνο για μια φορά».

Για όλα αυτά, έχει κάποιον στο σπίτι να τη βοηθά. Είναι ο σύζυγός της, Άαρον. «Ο Άαρον φωτογραφίζει και βιντεοσκοπεί αρκετό από το περιεχόμενό μου. Ξέρει τι μπορεί να αρέσει στους άντρες, του δείχνω πράγματα και τον ρωτάω τι πιστεύει».

Η ηθοποιός χρεώνει ποσό 25 δολαρίων τον μήνα για όσους θέλουν να δουν το πιο τολμηρό της περιεχόμενο, ενώ προσφέρει και προωθητικά πακέτα τριών μηνών έναντι 67 δολαρίων.

Το πρώην μοντέλο αποκάλυψε επίσης πώς ο σύζυγός της τη βοηθά να έχει όλο και περισσότερο περιεχόμενο για το προφίλ της, σε κάτι που περιέγραψε σχεδόν σαν οικογενειακή επιχείρηση.

Παρόλο που η κόρη της, Σάμι Σιν, χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως «εργάτη του σεξ» στο TikTok, η 52χρονη ηθοποιός φέρεται να βγάζει πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια τον μήνα μέσω του Onlyfans.

(Με πληροφορίες της Marca)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ