TV & Media

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης συστήνει το νέο μέλος στο καστ του «Maestro»

Ο λιλιπούτειος πρωταγωνιστής έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Σύστησε στο κοινό το νέο μέλος στο καστ του «Maestro» - Η ανάρτηση του δημιουργού της σειράς του MEGA στο Instagram.
Νέο μέλος στο καστ του Maestro συστήνει με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης © Instagram/Christopher Papakaliatis

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Σύστησε στο κοινό το νέο μέλος στο καστ του «Maestro» - Η ανάρτηση του δημιουργού της σειράς του MEGA στο Instagram.

Εδώ και αρκετό καιρό έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του «Maestro».

Όπως είδε το κοινό της τηλεοπτικής σειράς του MEGA στην πρώτη σεζόν, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πρόκειται να γίνει πατέρας, καθώς η σύζυγός του, που υποδύεται η Στεφανία Γουλιώτη, είναι έγκυος.

Πλέον όλα δείχνουν ότι στη συνέχεια θα δούμε στις οθόνες και το παιδί του. Το απόγευμα της Τετάρτης 21/6, ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής θέλησε να δώσει στους followers του μια μικρή γεύση από όσα θα δούμε σε λίγο καιρό στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Όπως γράφει στην ανάρτησή του στο Instagram ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης:

Το νεότερο μέλος στο cast του Maestro έκανε την πρώτη του guest εμφάνιση… New casting member (and the youngest) #baby #scene #newseason #shooting @maestroinblue.tvseries #season2 photo by @amaliakovaiou #shootinginathens», έγραψε ο δημιουργός του «Maestro» στη λεζάντα της ανάρτησής του με ένα μωράκι αγκαλιά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ