TV & Media

Απούσα η Αφροδίτη Γραμμέλη από το «Πρωινό μας» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη λιποθυμία

Το «ευχαριστώ» στη Φαίη Σκορδά

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απούσα η Αφροδίτη Γραμμέλη από το «Πρωινό μας»
© ΣΚΑΪ

Αφροδίτη Γραμμέλη: Τα πρώτα λόγια της ίδιας και της Φαίης Σκορδά για το λιποθυμικό επεισόδιο

Eξηγήσεις για το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε χτες (6/6) στον «αέρα» της εκπομπής «Πρωινό μας» έδωσε η Αφροδίτη Γραμμέλη, όσο και η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά.

Υπενθυμίζεται ότι χτες η τηλεκριτικός ένιωσε αδιαθεσία την ώρα που μιλούσε και κατέρρευσε πάνω στο τραπέζι της εκπομπής. «Συγγνώμη παιδιά, δεν νιώθω πολύ καλά», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη, με τη Φαίη Σκορδά να δίνει αμέσως «πάσα» στη μαγειρική.

«Είναι κάτι προσωπικό», είπε η παρουσιάστρια και καθησύχασε τους τηλεθεατές.

Αφροδίτη Γραμμελή: Λιποθύμησε στον «αέρα» - «Παιδιά δεν νιώθω πολύ καλά»

Οι εξηγήσεις από τη Φαίη Σκορδά

Σήμερα το πρωί, η Αφροδίτη Γραμμέλη απουσίαζε  από το πλατό της εκπομπής και η Φαίη Σκορδά θέλησε να πει δυο λόγια.

«Γνωρίζω ότι κι εσείς ανησυχήσατε πολύ και στείλατε σε όλους μας μηνύματα, αλλά και στην Αφροδίτη που όταν αισθάνθηκε καλύτερα, ανέβασε κι ένα story στο Instagram μέσα από το νοσοκομείο για να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που τη βοήθησαν. Περαστικά Αφροδίτη μας, είναι καλά, αυτό είναι το σημαντικό», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Ξεκουράζεται και είμαι σίγουρη ότι σκέφτεται να επιστρέψει αμέσως, γιατί έτσι είναι η Αφροδίτη που θέλει να είναι συνεπής. Σας ευχαριστώ εκ μέρους της για το τεράστιο ενδιαφέρον που δείξατε. Ήρθαν άπειρα μηνύματα από δημοσιογράφους και γνωστούς. Είναι κάτι που δεν μου έχει ξανατύχει, είναι όμως ανθρώπινο. Και χθες ζήτησα συγγνώμη εκ μέρους της εκπομπής, αυτό που σκεφτόμουν και θεώρησα σωστό είναι να πάρω την κάμερα από την Αφροδίτη και το πάνελ που παγώσαμε και να το ρίξω στην κουζίνα», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη λιποθυμία

Στη συνέχεια, η Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε τηλεφωνικά στο «Πρωινό μας», σημειώνοντας ότι είναι καλύτερα τώρα και ότι σύντομα θα επιστρέψει στο πόστο της.

«Είμαι λίγο ταλαιπωρημένη, αλλά είμαι καλά. Σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου και σας αγαπώ πάρα πολύ και ευχαριστώ όλο τον κόσμο. Είναι αδύνατον να απαντήσω και δεν είναι θέμα αγένειας, αλλά δεν έχω το κουράγιο να απαντώ ούτε στο τηλέφωνο, ούτε σε όλα τα μηνύματα. Το φάρμακο είναι η αγάπη στην περίπτωσή μου. Η μεγαλύτερη ευχή που δίνω για όλους μας είναι να είμαστε καλά και να έχουμε όλοι την υγεία μας», είπε η δημοσιογράφος και τηλεκριτικός.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη απευθύνθηκε και στη Φαίη Σκορδά με λόγια αγάπης: «Σε αγαπώ πολύ και σε ευχαριστώ. Είσαι το κορίτσι της καρδιάς μου».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ct68c9dgquih)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ