- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Marketing in Practice: Το Branding στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής Marketing in Practice
Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένη τη Ζωζέτα Μηλιοπούλου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Επικοινωνίας στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, συζητούν για το Branding στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής «Marketing in Practice and more».
Αναζητώντας τον τρόπο για να ξεχωρίσει μια επιχείρηση στην αγορά, το Branding αποτελεί ένα από τα πιο κρίσιμα στοιχεία. Μια καλά σχεδιασμένη και διαχειριζόμενη εικόνα μπορεί να προσδώσει στην εταιρεία ένα ξεχωριστό στιλ και μια αξιόπιστη παρουσία στο μυαλό των πελατών.
Από τη σχεδίαση του λογοτύπου έως την ανάπτυξη ενός συνεκτικού μηνύματος και τη δημιουργία μιας φιλοσοφίας για την επιχείρηση, το Branding απαιτεί προσοχή στη λεπτομέρεια και δυνατή στρατηγική σκέψη.
Στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής «Marketing in Practice and more» που μεταδίδεται από το ONE Channel, ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένη στο studio τη Ζωζέτα Μηλιοπούλου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Επικοινωνίας στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, συζητούν για το Branding στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Στη συζήτηση αναφέρθηκαν ορισμοί και θέματα που αφορούν το Branding, όπως η ελληνική ονομασία, η σύνθεση του, η σημασία του για την επιτυχία μιας επιχείρησης και η διαφορά με το marketing. Επιπλέον, αναλύθηκαν θέματα όπως ο χρόνος αποτελεσματικής δημιουργίας ενός Βrand, η σημασία του για την επιτυχία μιας επιχείρησης και οι λόγοι που αξίζει να ασχοληθεί κάποιος με το Βranding. Επίσης, συζητήθηκε η σχέση του Βranding με την εμπιστοσύνη των πελατών, η δυνατότητά του να φέρει νέους πελάτες και πώς μπορεί μια επιχείρηση να βρει την ταυτότητά της. Τέλος, αναφέρθηκε η σημασία του λογότυπου και της εταιρικής ταυτότητας και η δυνατότητα του Rebranding. Παρουσιάστηκε επίσης η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει μια επιχείρηση που επιθυμεί να δουλέψει το Brand της.
Η εκπομπή «Marketing in Practice and more», παραγωγή του ONE Channel που μετρά πάνω από 170 επεισόδια και μεταδίδεται από 2014 (αρχικά στο SBC TV και στη συνέχεια στο Attica TV), ασχολείται με την επιχειρηματικότητα και με τον κλάδο του μάρκετινγκ. Αντικείμενό της αποτελεί η παρουσίαση επιχειρηματικών εννοιών, παραδειγμάτων και προτάσεων ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι. Στο «Marketing in Practice and more» παρουσιάζονται οι βασικές επιχειρηματικές αρχές, τα εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί μέσα από τα μάτια των ίδιων των επιχειρηματιών και των ανθρώπων της αγοράς. Χρηστικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις. Η εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζεται τις 8 τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν από τον πιστοποιημένο σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα, που εξειδικεύεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (www.marketingconsultant.gr)
Κάθε εβδομάδα ο σύμβουλος μάρκετινγκ και ανάπτυξης επιχειρήσεων Θέμης Σαρανταένας μέσα από τo podcast «Marketing & Business Tips» της ATHENS VOICE, με απλά λόγια, χωρίς ορισμούς, με άξονα την ελληνική πραγματικότητα και πάντα με ρεαλιστική προσέγγιση αναλύει σύντομα και ένα διαφορετικό επιχειρηματικό θέμα.
Η εκπομπή μεταδίδεται στην τηλεόραση από το ΟΝΕ Channel μέσω Digea, LiveStreaming, Cosmote TV και ΕΟΝ TV κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 12.30. Αναμεταδίδεται από τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς: Αλήθεια TV (Λέσβος, Λήμνος, Χίος και Ψαρά) Παρασκευή στις 19.30, στις 23.30 & το Σάββατο στις 15.30, DION TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Κυριακή στις 19:00, SYROS TV (Νησιά Κεντρικού Αιγαίου) κάθε Σάββατο στις 21.30, Αιγαίo TV (Δωδεκάνησα & Σάμος) κάθε Σάββατο στις 18.00, Ionian TV (Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία, Αχαΐα, Ηλεία, νότια παράλια Στερεάς Ελλάδας και Ζάκυνθος) κάθε Παρασκευή στις 17.00 & κάθε Δευτέρα στις 13.30, Αχελώος TV (Αιτωλοακαρνανία, Άρτα, Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Πρέβεζα και νησιά του Ιονίου) κάθε Δευτέρα στις 23.00 και κάθε Τετάρτη στις 19.20, West Channel (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα) κάθε Παρασκευή στις 21:00 και κάθε στις Κυριακή 14:00, New Greek TV (Αμερική & Καναδάς) κάθε Σάββατο 17.30 (τοπική ώρα).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε σήμερα το τέλος της συνεργασίας τους
Έκθεση κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τη βία κατά δημοσιογράφων και τον πολιτικό έλεγχο των ΜΜΕ
Η επίσημη τοποθέτηση του ομίλου
Πότε κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ η σειρά των δημοσιογράφων Ελένης Βαρβιτσιώτη και Βικτώριας Δενδρινού
«Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα ποιος το έχει κάνει», τόνισε η ηθοποιός
Η σταρ του «Shark Tank», Μπάρμπαρα Κόρκοραν, εξηγεί ποιους υπαλλήλους δεν κρατά στις επιχειρήσεις της
Τζέικομπ Ελόρντι και Σίντνεϊ Σουίνι μόλις τερμάτισαν το...ανατροπόμετρο
Η «συγχώνευση του αιώνα» φέρνει ανακατατάξεις στο Χόλιγουντ, με επιπτώσεις σε τιμές, περιεχόμενο και ενημέρωση
«Πήρα τηλέφωνο της αδελφή μου και της είπα “επειδή μάλλον θα πεθάνω, να προσέχεις τη μαμά”»
Ο ηθοποιός εξήγησε ότι επέλεξε συνειδητά να μην αποκαλύψει αρχικά τη διάγνωση στους γονείς του
«Η διατροφολόγος μου είπε "είστε 63 αλλά τα όργανά σας δουλεύουν σαν να είστε 78"», τόνισε ο ηθοποιός
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλλης Νικολάου επανέρχονται τη νέα σεζόν με δύο πρότζεκτ
«Άποψη μου είναι ότι εγώ ήμουν σωστή επαγγελματίας»
«Κόσμος μου τηλεφωνεί για να δει αν ζω», λέει η δημοφιλής τραγουδίστρια
Λίγη ιστορία της απόλυτης νεανικής ίντριγκας που άφησε ιστορία στην τηλεόραση και επανέρχεται
Παγκόσμια έρευνα αποκαλύπτει τη δραματική μείωση δημοσιευμάτων παρά την έξαρση των περιστατικών κακοποίησης
Μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα στον Άλφα με τον Σταύρο Θεοδωράκη
«Η Μαρινέλλα ήταν δικός μου άνθρωπος», τόνισε η ηθοποιός
Το νέο καθεστώς δημοσιότητας - Όλες οι αλλαγές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.