- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κώστας Χαρδαβέλλας: «Έχω κάνει πράγματα που ντρέπομαι, ήθελα τηλεθέαση»
«Οι Ρεπόρτερς ήταν η εκπομπή που μας έκανε να "λαλήσουμε"»
Κώστας Χαρδαβέλλας: Ο δημοσιογράφος για την εκπομπή «Ρεπόρτερς», τους τρεις γάμους του και την εμμονή με την τηλεθέαση
Ο Κώστας Χαρδαβέλλας παραδέχθηκε ότι έχει μετανιώσει για εκπομπές και θέματα που παρουσίασε, έχοντας ως στόχο τα νούμερα τηλεθέασης.
«Η μίξη ψυχαγωγίας και ενημέρωσης έχει ενδιαφέρον, αρκεί να ξέρουν τη δημοσιογραφία. Έχουν έρθει να μου κάνουν συνέντευξη χωρίς να ξέρουν ποιον έχουν απέναντί τους, δεν ήξεραν τους ”Ρεπόρτερς”. Είχα καλύψει δημοσιογραφικά 30 πολέμους, σταμάτησα όταν γεννήθηκε ο γιος μου. Είδα πολλούς συνάδελφους να σκοτώνονται και εγώ από τύχη ζω» είπε αρχικά. Έχω κάνει πράγματα για το οποία ντρέπομαι, γιατί ήταν κίτρινα και τα έκανα για την τηλεθέαση», είπε ο Κώστας Χαρδαβέλλας σε συνέντευξή του στο Mega.
O δημοσιογράφος εξομολογήθηκε ακόμη ότι «η απώλεια του πατέρα μου, όταν ήμουν 2 μηνών και της μητέρας μου όταν ήμουν 5 ετών, με έχει σημαδέψει. Μέχρι σήμερα έχω μια ανασφάλεια, της αποδοχής, ο άλλος με γουστάρει; Και οι 3 γυναίκες που παντρεύτηκα έμοιαζαν πολύ μαζί τους, είχαν και οι 3 αυτό το μαμαδίστικο, είναι πιθανόν να ψάχνω τη μητέρα μου ακόμα. Με την Μαρία είμαστε 30 χρόνια. Στους 2 πρώτους γάμους έφυγα σε 1,5 χρόνο και ο Παπαδόπουλος, ο Λιάνης και ο Δημαράς έβαζαν στοίχημα πόσο θα κρατήσει ο γάμος».
«Τρελάθηκα από την τηλεόραση. Στην εποχή των "Ρεπόρτερς" η Αθήνα σχεδόν νέκρωνε για να βλέπουν την εκπομπή. Νιώθαμε σαν “Βουγιουκλάκες” και μας έκανε για λίγο να λαλήσουμε. Kαι εγώ και ο Λιάνης και ο Δημαράς ήμασταν γυναικάδες, έπαιρναν ένα τσουβάλι γράμματα κάθε εβδομάδα και σε εμένα έστελναν 20», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Κώστας Χαρδαβέλλας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Ο παρουσιαστής άφησε αιχμές κατά συναδέλφων του on air, μιλώντας για τα σχόλια που δέχεται όλη τη σεζόν
«Ο Γιώργος Μαργαρίτης ερχόταν κάθε μέρα στο νοσοκομείο και μου έλεγε "Σταρόβα πεθαίνω για σένα"»
«Δεν το έχω το επιχειρείν, μέχρι σήμερα είμαι με χρέη», δήλωσε ο ηθοποιός
Τι αναφέρει ο πατέρας του για την αποθεραπεία του παίκτη του Survivor
«Η οικογένειά της είναι φανταστική. Δεν την άφησαν ούτε δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Τραϊανό Δέλλα, ήταν μια βιβλική φιγούρα»
«Θέλω να κάνετε τον σταυρό σας για εμένα και να πάνε όλα κατ' ευχήν»
Τα ΜΜΕ δεν ξέρουν πού να σταματάνε, το γνωρίζουμε αυτό, όμως πόσα κακοποιητικά λάθη να αντέξουν οι ογκολογικοί ασθενείς και οι οικογένειές τους...
Προβάλλονται κάποιοι άνθρωποι επειδή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς, ή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς επειδή προβάλλονται;
Η εμφάνιση του Κώστα Δόξα που προκάλεσε αίσθηση
Ο σταθμός του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα
Ο Αμερικανός πρόεδρος πανηγυρίζει για την αυλαία του The Late Show
Οι δύο δημοσιογράφοι βρέθηκαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών διεκδικώντας δικαίωση μετά την απομάκρυνσή τους
Ο έμπειρος δημοσιογράφος ανέλαβε ηγετική θέση στον τομέα ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού
Η ηθοποιός μίλησε για τη διαδρομή της στο θέατρο στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.