TV & Media

Σταύρος Θεοδωράκης: Η αποκάλυψη για τον καρκίνο και ο νεαρός γιατρός

Αποκάλυψε επίσης τι περιέχει το σακίδιο πλάτης

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σταύρος Θεοδωράκης: Η αποκάλυψη για τον καρκίνο και ο νεαρός γιατρός - Η συνέντευξη στην ΕΡΤ

Ο Σταύρος Θεοδωράκης κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 της ΕΡΤ για μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον τρόπο με τον οποίο έμαθε ότι έχει καρκίνο. 
 
«Ο καρκίνος ήρθε απότομα. Έχει πλάκα αυτό, δεν το έχω ξαναπεί. Έκανα ως αρχηγός περιοδεία στο Γενικό Ναυτικό Νοσοκομείο και ένας νεαρός γιατρός μου λέει: «Να κάνουμε ένα τεστ»; Του λέω «Άσε με τώρα». Και με παίρνει σχεδόν «βίαια» και με πάει για τεστ. Με παίρνει τηλέφωνο την επόμενη μέρα και μου λέει: «Μπορείτε να ξαναέρθετε να κάνετε την εξέταση γιατί έχει γίνει λάθος»; Μου λέει «Είναι ένα νούμερο που δεν μπορεί να υπάρχει». Πήγα την επόμενη μέρα, έκανα εξέταση και ήταν ένας καρκίνος πολύ επιθετικός. Αλλά όλα είναι καλά», εξομολογήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Πριν από λίγα χρόνια είχε πεθάνει ο πατέρας μου 62 χρονών. Ποτέ δεν πετούσα στα σύννεφα, πάντα ήξερα ότι ο θάνατος είναι εκεί σε μια γωνία και μας περιμένει. Δεν έχω καταφέρει να αλλάξω αυτό το μόνιμο άγχος που έχω για τη ζωή μου», σημείωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Από τη συζήτηση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι "Πρωταγωνιστές". Ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφέρθηκε στην εποχή που η εκπομπή έρευνας μετακόμισε στην κρατική τηλεόραση λέγοντας: «Σήμερα το σκέφτομαι ότι είναι αδύνατον αυτό που συνέβη, ήταν η πρώτη ζωντανή καθημερινή εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση. Εγώ τότε είχα ξεκινήσει στο Mega στον έναν χρόνο έφυγα και μου είπαν όλοι ότι έκανα το λάθος της ζωής μου που είχες φύγει από ένα μεγάλο κανάλι. Το έκανα γιατί ήθελα να κάνω πράγματα που δεν μπορούσα να κάνω τότε επειδή η εκπομπή ήταν μία φορά στις 15 ημέρες. Ήθελα να κάνω κάτι πιο παρεμβατικό και μου δόθηκε η ευκαιρία να το κάνω. Ήμουν πολύ ευτυχής. Όλοι μου έλεγαν "αυτοκτονείς πας από το μεγάλο ιδιωτικό κανάλι στην ΕΡΤ". Το έκανα, το ευχαριστήθηκα, μίλησα με πολλούς. Ας περηφανευτώ και λίγο, δείξαμε με την ομάδα μου ότι μπορούμε να κάνουμε καθημερινή τηλεόραση, ζωντανή , πολιτική στην ΕΡΤ, χωρίς παρεμβάσεις, χωρίς πολλές παρεμβάσεις, καλά ήταν!».

Σταύρος Θεοδωράκης: Αποκάλυψε τι περιέχει το σακίδιο πλάτης

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, κατά τη διάρκεια της κουβέντας του με τη απάντησε για το τι περιέχει το περιβόητο σακίδιό του, το οποίο έχει πάντα μαζί του και στα γυρίσματα των Πρωταγωνιστών.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης αποκάλυψε την πλήρη λίστα Ένα κόκκινο τετράδιο, πολλά στυλό και μολύβια, ξύστρες και γόμες
εξελιγμένη φωτογραφική μηχανή που τράβαγε και βίντεο, έναν φακό, σουγιά για το καθάρισμα των φρούτων, ξηρούς καρπούς. «Έπαιρνα πολλά φθηνά κόκκινα τετράδια σε όλα τα μεγέθη, γιατί ήθελα όταν κάθομαι σε ένα τραπέζι να ξεχωρίζει το σημειωματάριο», εκμυστηρεύεται ο Σταύρος Θεοδωράκης.