TV & Media

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Οι καψούρες γκρεμίζονται, ευχής έργον να μείνει η αγάπη»

«Ο έρωτας είναι παιχνίδι μωρό μου»

Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Η συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο έρωτας, το βιβλίο της και η συνάντηση με τον Τζίμη Πανούση στις καταλήψεις

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου μίλησε για τον έρωτα, το βιβλίο της, αλλά και τον Τζίμη Πανούση, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «The 2Night Show» στον Ant1. 

Πρόσφατα, η Δήμητρα Παπαδοπούλου εξέδωσε το βιβλίο της: «Ο έρωτας είναι παιχνίδι μωρό μου». Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την καψούρα. «Ο έρωτας είναι παιχνίδι και έχει πολύ συγκεκριμένους νόμους και παίζεται. Η αγάπη δεν έχει τόσους κανόνες. Είναι ένα αίσθημα πολύ ανώτερο που είμαστε λίγοι για να το πετύχουμε γιατί έχουμε ένα “εγώ” πολύ μεγάλο, παλεύουμε να φύγει το “εγώ” από τη μέση και θα ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι αν είχαμε τους νόμους της αγάπης» είπε η Δήμητρα Παπαδοπούλου και πρόσθεσε: «Γκρεμίζονται οι καψούρες και απομυθοποιοούνται. Ευχής έργον είναι να μένει η αγάπη από όλα αυτά, όχι τα παραμύθια. Έχω φάει παραμύθια και εγώ. Η αγάπη έρχεται όταν ο άνθρωπος είναι έτοιμος να αγαπήσει». 

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου έχει επιλέξει μέσα στο βιβλίο της να βάλει αληθινές ιστορίες από τα φοιτητικά της χρόνια. Μία από τις ιστορίες που ξεχωρίζουν είναι και εκείνη που έχει ως πρωταγωνιστή τον Τζίμη Πανούση, τον οποίο η ηθοποιός αγαπούσε ιδιαίτερα. «Είχα πετύχει τον Τζίμη Πανούση στις καταλήψεις του Χημείου, αυτό που περιγράφω στο βιβλίο μου είναι πραγματικό γεγονός. Δεν υπάρχει αντίστοιχος Τζίμης σήμερα γιατί πολύ απλά έχουν αλλάξει οι εποχές».

Αναφερόμενη στη θρησκεία η ηθοποιός και σεναριογράφος αποκάλυψε: «Αγαπώ την πίστη και αγαπώ κάτι ανώτερο. Οτιδήποτε συμβαίνει λέω ότι υπάρχει κάτι ανώτερο, αλλιώς θα πάθω κατάθλιψη». 

Στα πλαίσια ενός μίνι παιχνιδιού ερωτήσεων-απαντήσεων, η Δήμητρα Παπαδοπούλου είπε με χιούμορ ότι επιλέγει πάντα να κοιμηθεί από την αριστερή πλευρά του κρεβατιού. «Αριστερά κοιμάμαι στο κρεβάτι, ΣΥΡΙΖΑ, στο κρεβάτι είμαι ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε μεταξύ άλλων.