TV & Media

Θοδωρής Αθερίδης: Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας ηθοποιός-σχολή

«Ήρθε κι έπαιξε τζάμπα στην ταινία μου. Δεν ήθελε να πάρει λεφτά» δήλωσε μεταξύ άλλων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Θοδωρής Αθερίδης στο πλευρό του Γιώργου Κιμούλη: «Σαν κι αυτόν δεν είναι κανένας»
Σμαράγδα Καρύδη, Γιώργος Κιμούλης, Θοδωρής Αθερίδης © NDP

Θοδωρής Αθερίδης: Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας ηθοποιός - σχολή

Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τον Γιώργο Κιμούλη, τον οποίο χαρακτήρισε «φίλο του» μεταξύ άλλων. 

Για τη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη, ο Θοδωρής Αθερίδης ανέφερε: «Τι να σας πω; Ότι δε μου αρέσει η θεατρική του επιστροφή; Τεράστια χαρά έχω για τον Γιώργο. Σαν τον Γιώργο δεν είναι κανένας. Είναι από μόνος του ένας ηθοποιός σχολή ο ίδιος. Δεν θα χαρώ για τον Γιώργο που είναι φίλος μου;

Ο Κιμούλης είναι από μόνος του μια εποχή. Ο Γιώργος είναι φίλος, φίλος. Σκηνοθέτησε το πρώτο έργο που έγραψα. Ήρθε κι έπαιξε τζάμπα στην ταινία μου που τον παρακάλεσα. Δεν ήθελε να πάρει λεφτά. Έχει δει όλα μου τα έργα, με στηρίζει, έχουμε κάνει παρέα».


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Κιμούλης ανέβηκε στη σκηνή του θεάτρου Αμαλία στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζοντας το έργο του Αμερικάνου συγγραφέα Στίβεν Μπέλμπερ, «Η Συνάντηση» υπογράφοντας και τη σκηνοθεσία.

Ένας ηλικιωμένος πρώην διάσημος χορογράφος, ο οποίος έχει αποσυρθεί πλέον από την ενεργό δράση και τώρα ζει εντελώς μοναχικά, δέχεται στο χώρο του, την επίσκεψη ενός ζευγαριού που του ζητά μία συνέντευξη για το πώς λειτουργούσε ο καλλιτεχνικός χώρος στη δική του εποχή. Καθώς όμως εξελίσσεται η «συνέντευξη» αυτή, ο μοναχικός χορογράφος αναγκάζεται να έρθει αντιμέτωπος μ’ ένα μεγάλο θαμμένο μυστικό του παρελθόντος του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ