TV & Media

Κάτια Ζυγούλη: «Δεν ήμουν Ρουβίτσα, ούτε ήξερα τα τραγούδια του Σάκη» (βίντεο)

Μίλησε για τη ζωή της δίπλα στον Σάκη Ρουβά και την καθημερινότητά της με 4 παιδιά

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Κάτια Ζυγούλη μίλησε για τον γάμο της με τον Σάκη Ρουβά - Η πρώτη γνωριμία, το μεγάλο «ναι» στον γάμο, η καθημερινότητά της ως μητέρα τεσσάρων παιδιών.
Για τη σχέση της με τον Σάκη Ρουβά και την κοινή τους ζωή μίλησε η Κάτια Ζυγούλη © NDP Photo

Η Κάτια Ζυγούλη μίλησε για τον γάμο της με τον Σάκη Ρουβά - Η πρώτη γνωριμία, το μεγάλο «ναι» στον γάμο, η καθημερινότητά της ως μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Για την προσωπική της ζωή, τη σχέση της με τον Σάκη Ρουβά, την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει μαζί και τα τέσσερα παιδιά τους μίλησε η Κάτια Ζυγούλη.

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η Κάτια Ζυγούλη παραδέχτηκε ότι πριν από τη γνωριμία με τον Σάκη Ρουβά δεν υπήρξε ποτέ φανατική θαυμάστριά του, ενώ είπε το μεγάλο «ναι» στον γάμο, μετά τον ερχομό των παιδιών τους.

«Δεν ήμουν Ρουβίτσα, ούτε ήξερα τα τραγούδια του. Όταν γνώρισα τον Σάκη και μπήκαμε σε σχέση, αποφάσισα πολύ συνειδητά ότι “αυτά που ήξερες τις ζήλιες, τις ανασφάλειες, ξέχασέ τα, θα τρελαθείς:», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κάτια Ζυγούλη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απόφασή της για τον γάμο με τον Σάκη Ρουβά: «Νομίζω πως όταν είπα το ναι στον γάμο, μετά από τέσσερα παιδιά, αποφάσισα ότι: παρ’ το απόφαση, αυτό εδώ είναι», σημείωσε η Κάτια Ζυγούλη.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cpr1cpvmarwh)

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σοουμπίζ.

View this post on Instagram

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

Μαζί έχουν φτιάξει μια υπέροχη οικογένεια με τέσσερα παιδιά, τα οποία έχουν αποφασίσει να μεγαλώσουν στον Νέο Βουτζά, όπου βρίσκεται το σπίτι τους, λίγα χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της Αθήνας, έχοντας κοντά τους τη θάλασσα.

Αρκετά συχνά, τόσο ο Σάκης Ρουβάς όσο και η Κάτια Ζυγούλη δημοσιεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι τους, δίνοντας μια γεύση στους διαδικτυακούς τους φίλους από την καθημερινότητα στο σπίτι αλλά και τις δραστηριότητες που κάνουν με τα παιδιά τους, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ