TV & Media

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Χάρηκα με το Maestro - Ήμασταν ένα βήμα πριν το Netflix»

Τι εξήγησε για τους λόγους που τελικά δεν έγινε η συνεργασία

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Χάρηκα με το Maestro - Ήμασταν ένα βήμα πριν το Netflix»
© NDP PHOTO

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για το «Έτερος Εγώ»: «Χάρηκα πάρα πολύ με το Maestro - Ήμασταν κι εμείς ένα βήμα πριν το Netflix»

Στο «Έτερος Εγώ» και τη συζήτηση για την είσοδό της σειράς στο Netflix αναφέρθηκε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα της εκπομπής Happy Day ο ηθοποιός, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ψηλά από τη γέφυρα» ρωτήθηκε από τους ρεπόρτερ για την είσοδο του «Maestro» στο Netflix, αλλά και τις συζητήσεις που έγιναν για την είσοδο του «Έτερος Εγώ» στη διεθνούς φήμης πλατφόρμα streaming, οι οποίες τελικά δεν ευοδώθηκαν.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cpq0e98n38o9)

«Χάρηκα πάρα πολύ με το “Maestro”, γιατί ο κύριος Παπακαλιάτης είναι ένας εξαιρετικός δημιουργός και καλλιτέχνης. Η μία του δουλειά ήταν καλύτερη από την άλλη, οπότε χάρηκα πολύ και για τους Έλληνες συναδέλφους μας που είναι εκεί και κάνουν αυτό που κάνουν όσο καλύτερα μπορούν» δήλωσε αρχικά ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

«Ήμασταν κι εμείς ένα βήμα πριν το Netflix», ανέφερε για τη σειρά «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια στην οποία πρωταγωνιστεί.

Όταν του ζητήθηκε να διευκρινίσει τους λόγους που τελικά δεν ευοδώθηκε η συνεργασία με τη διεθνή πλατφόρμα streaming, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης απάντησε: «Δεν με ρώτησαν εμένα, αν με ρωτάτε προσωπικά. Ήταν νομίζω θέματα παραγωγής».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cp0i778fz0vd)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ