- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο για τον θάνατο του δημοσιογράφου Παναγιώτη Τζένου
Έφυγε στα 47 του χρόνια


Παναγιώτης Τζένος - Η είδηση ότι πέθανε βύθισε στο πένθος τον δημοσιογραφικό κόσμο - Ο δημοσιογράφος στα «Παραπολιτικά» ήταν 47 ετών
Θλίψη προκάλεσε στον δημοσιογραφικό κόσμο η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του δημοσιογράφου Παναγιώτη Τζένου, σε ηλικία μόλις 47 ετών.
Ο Παναγιώτης Τζένος, γενικός διευθυντής Μέσων του ομίλου των Παραπολιτικών, άφησε την τελευταία του πνοή ενώ βρισκόταν στην Πάτρα. Υπέστη έμφραγμα, ενώ βρισκόταν με τη σύζυγό του σε ξενοδοχείο της Άνω Πόλης.
Ειδοποιήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ, που έφτασε στο ξενοδοχείο και το εξειδικευμένο προσωπικό του άρχισε τις διαδικασίες ανάνηψης για πάνω από μισή ώρα, ενώ στη συνέχεια μετεφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου συνεχίστηκαν οι προσπάθειες από τους γιατρούς, χωρίς αποτέλεσμα.
Το αντίο από τα «Παραπολιτικά» στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο
«Με βαθιά θλίψη και πραγματική οδύνη ανακοινώνουμε τον αιφνίδιο θάνατο του Γενικού Διευθυντή του Ομίλου των "Παραπολιτικών", Παναγιώτη Τζένου, σε ηλικία 47 ετών, από ανακοπή.
» Ο Παναγιώτης Τζένος υπήρξε ένας ανυποχώρητα μάχιμος δημοσιογράφος, που θεωρούσε την είδηση αυτοσκοπό. Αν και σπούδασε νομικά, από πολύ νεαρή ηλικία ενεπλάκη στον Τύπο, σε εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς και στην τηλεόραση.
» Οι οργανωτικές του ικανότητες, ο σεβασμός του οποίου ετύγχανε, όχι αδίκως, από τους συναδέλφους του και οι εμπειρίες που είχε αποκτήσει τον είχαν αναδείξει από νεαρή ηλικία σε επιτελικές θέσεις υψηλού κύρους και επιπέδου.
» Για τον Όμιλο των "Παραπολιτικών" δεν υπήρξε μόνον ένας εκ των πρωταγωνιστών, αλλά και εκ των ιδρυτικών στελεχών. Σε καθημερινή βάση, ημέρα και νύχτα, με άοκνο πνεύμα και πεποίθηση έδωσε τη μάχη για την ισχυροποίηση, την ανάπτυξη και την εμπέδωση των μίντια, έντυπων και ηλεκτρονικών, του Ομίλου. Μέχρι και την τελευταία ημέρα διατηρούσε την προσωπική δημοσιογραφική έπαλξή του στο ραδιόφωνο των "Παραπολιτικών", με την εκπομπή του δικαίως να έχει αναδειχθεί, τόσο από πλευράς κύρους όσο και από πλευράς δημοσιογραφικών αποκαλύψεων και σχολιασμού, στις κυρίαρχες της πρωινής ζώνης.
» Επίσης σημαίνουσα υπήρξε τα τελευταία χρόνια η συμβολή του στη διοίκηση του πρακτορείου διανομής Τύπου "Άργος". Ο Παναγιώτης Τζένος, με καταγωγή από τα Καλάβρυτα, υπηρέτησε με πεποίθηση και παρρησία την αλήθεια, τις αρχές και την ηθική, βασιζόμενος σε αξίες που είχε από το σπίτι του, με πίστη στον Θεό και αγάπη για την Πατρίδα. Υπήρξε ανυποχώρητος απέναντι στην εξουσία και πάντα στην πρώτη γραμμή των αιτημάτων της κοινωνίας.
» Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο και απολύτως δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένεια των "Παραπολιτικών". Ο εκδότης, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι στον Όμιλο των «Παραπολιτικών» βρίσκονται στο πλευρό της συζύγου του και συναδέλφου μας, Ανδριάνας Ζαρακέλη, του μονάκριβου γιου του, Γιάννη, και ολόκληρης της οικογένειάς του. Ευχόμαστε ολόψυχα συλλυπητήρια.Η μνήμη και η μαχητικότητά του θα μας οδηγούν για πάντα και στο μέλλον».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όσα είπε η παρουσιάστρια τα τελευταία λεπτά της εκπομπής «Πάμε Δανάη»
Το «Πάμε Δανάη» έριξε σήμερα πρόωρη αυλαία
Oι δυο παρουσιαστές έχουν πλέον αποκαταστήσει τις σχέσεις τους
Τζο Ρόγκαν και άλλοι διάσημοι podcasters πιθανό να παρευρεθούν σύντομα στο «Πάρτι της Χρονιάς του Χόλιγουντ»
«Δεν θυμάμαι το πρώτο βράδυ στο σπίτι», είπε η επιχειρηματίας
Το Mega αποφάσισε να ολοκληρωθεί η εκπομπή της δύο μήνες νωρίτερα
Ο μεγάλος νικητής του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» μιλά στην Athens Voice
«Είμαι το παιδί που δεν έχω ρίζες, έχω φυτρώσει»
Αναλυτικά τα νούμερα
«Ήρθα να πω στον Γιώργο Παπαδάκη καλή σύνταξη!»
Αν ήσουν εσύ ο νικητής, πώς θα τα αξιοποιούσες;
Έγραψε ιστορία, καθώς έγινε μόλις ο 3ος «Εκατομμυριούχος»
O Φίλιππος Μπεκιάρης είναι από τους ανθρώπους - κινητή εγκυκλοπαίδεια που υποκλίνεσαι στην ευρυμάθεια και το επίπεδό τους
Ο μεγάλος νικητής των 100.000 ευρώ είναι καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show»
Η τελευταία ερώτηση που του χάρισε την τεράστια νίκη
Αρκετές κυβερνήσεις επιτίθενται στην ανεξαρτησία των ΜΜΕ
Τι είπε για την επόμενη ημέρα του «Καλημέρα Ελλάδα»
«Αυτές οι κακές στιγμές ήταν οι καλύτερες της ζωής μου» δήλωσε ο ηθοποιός.
Ο παρουσιαστής έκανε την αυτοκριτική του και για το ξαφνικό τέλος στην επαγγελματική του σχέση με τη δημοσιογράφο
Η πρώτη εκπομπή, οι πιο σημαντικές στιγμές on air και συνεργάτες που πέρασαν δίπλα από τον Γιώργο Παπαδάκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.