Trending Now

Θαμώνας σε νυχτερινό κέντρο ανέβηκε στην πίστα και χτύπησε τον Αντύπα (βίντεο)

Τι προκάλεσε την επίθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θαμώνας σε νυχτερινό κέντρο ανέβηκε στην πίστα και χτύπησε τον Αντύπα (βίντεο)

Αντύπας: Η επίθεση από θαμώνα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται - Η αντίδραση του κόσμου και τι προκάλεσε την έκρηξη του επιτιθέμενου

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Αντύπας, τις προηγούμενες ημέρες.

Βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου δείχνει έναν θαμώνα στο κέντρο να ανεβαίνει στη σκηνή και να σπρώχνει τον γνωστό τραγουδιστή την ώρα που τραγουδούσε.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αντύπας τραγουδούσε το «Είμαι στα high μου», δεχόμενος πολλά πανέρια με λουλούδια από θαμώνες που διασκέδαζαν στο μαγαζί.

Εκείνη την ώρα, θαμώνας του μαγαζιού ανέβηκε στη σκηνή ζητώντας τον λόγο από τον τραγουδιστή, τραβώντας και σπρώχνοντάς τον. Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες, πριν τραγουδήσει το εν λόγω τραγούδι, έπαιζε ένα ζεϊμπέκικο που ήταν παραγγελία από τον συγκεκριμένο θαμώνα, το οποίο και διέκοψε ο Αντύπας για να συνεχίσει το πρόγραμμά του.

Δείτε το βίντεο

@konstantinosdroulias Κατακριτέο γεγονός ‼️ Πλέον το επάγγελμα του τραγουδιστή έχει γίνει μια ανοιχτή αρένα ο Αντυπας είναι από τους πιο παλιούς καλλιτέχνες με τεράστια δισκογραφία και Φοβερο ήθος και είναι ντροπή ο οποιοσδήποτε να συμπεριφέρεται έτσι !! ΝΤΡΟΠΗ ‼️#antypas #bouzoukia #bouzoukianews #false ♬ πρωτότυπος ήχος - Κωνσταντίνος Δρούλιας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ