TV & Media

Μιχάλης Ρέππας για Μίνα Αδαμάκη: «Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά από ένα τηλεφώνημα» (βίντεο)

Το μήνυμά του για την Ντίνα Κώνστα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μιχάλης Ρέππας και Μίνα Αδαμάκη
Μιχάλης Ρέππας και Μίνα Αδαμάκη © NDP

Μιχάλης Ρέππας για Μίνα Αδαμάκη και Ντίνα Κώνστα - Το μήνυμα του ηθοποιού και σεναριογράφου για τις «Τρεις Χάριτες»

Για τη Μίνα Αδαμάκη και την Ντίνα Κώνστα μίλησε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Ρέππας. Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ1, ο Μιχάλης Ρέππας ανέφερε: «Η Μίνα ήταν από τους ανθρώπους που υπεραγαπάς αλλά δεν τους βλέπεις καθόλου συχνά».

Και πρόσθεσε: «Αλλά με την μισή επαφή και με το που συναντιέσαι, αποκαθίσταται όλο αυτό».

«Κάποια στιγμή είπα στον Θανάση Παπαθανασίου, "δεν πρέπει να είναι πολύ καλά" γιατί με είχε πάρει ένα τηλέφωνο και δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε» συνέχισε ο Μιχάλης Ρέππας για τη Μίνα Αδαμάκη.

Και συμπλήρωσε: «Πολύ καιρό πριν πεθάνει, ενάμιση περίπου χρόνο. Σαν να τα μπέρδευε, σαν να μην ήθελε να τα πει σε μένα, σαν να πήρε λάθος αριθμό. Δεν καταλάβαινα ακριβώς. Δεν φαντάστηκα όμως και δεν μου πήγε το μυαλό».

Μιχάλης Ρέππας για Ντίνα Κώνστα: «Δεν ξέρεις και πώς να το χειριστείς»

«Το ίδιο συνέβη και με την Ντίνα Κώνστα» ανέφερε επίσης ο Μιχάλης Ρέππας.

«Από τηλεφώνημα είχε φανεί ότι κάτι δεν πάει τέλεια. Δεν ξέρω αν είχε αλτσχάιμερ ή άνοια, ένα από τα δυο αυτά. Δεν ξέρεις και πώς να το χειριστείς» πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας ότι «είναι όπως με τον μεθυσμένο που δεν μπορείς να τον κάνεις καλά».

«Οι Χάριτες είναι Χάριτες» - Το μήνυμα του Μιχάλη Ρέππα για Νένα Μεντή και Άννα Παναγιωτοπούλου

«Υπάρχουν πάρα πολλές δυσκολίες μέσα στη ζωή και μέσα στη ζωή αυτών των γυναικών. Με την Άννα Παναγιωτοπούλου δεν βρισκόμαστε σχεδόν καθόλου, προσπαθώ όμως να μαθαίνω νέα της» σημείωσε ακόμη.

«Με τη Νένα Μεντή, η οποία έχει και αυτή κάποιες δυσκολίες αυτήν τη στιγμή, όχι προσωπικές αλλά από τον στενό της χώρο, μόνο με τα μηνύματα επικοινωνούμε. Έχουμε όμως συγγένεια αίματος. Οι Χάριτες είναι Χάριτες, τελείωσε» κατέληξε ο Μιχάλης Ρέππας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ