TV & Media

«Δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί»: O Άκης Πετρετζίκης μίλησε για την οικογένειά του

Τι αποκάλυψε ο γνωστός σεφ

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άκης Πετρετζίκης
Άκης Πετρετζίκης © Instagram

Ο Άκης Πετρετζίκης μίλησε για την καθημερινότητά του ως πατέρας δύο μωρών και περιέγραψε τις ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές

Για την οικογένειά του και τον ερχομό της κόρης του μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Άκης Πετρετζίκης.

«Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί. Την έχουμε «ακούσει» λίγο γιατί όταν είχαμε σεταριστεί με το πρώτο παιδί, είχαμε κάνει πρόγραμμα λες ok. Ο Αχιλλέας τώρα είναι ενάμιση έτους. Δε μιλάει, καταστρέφει αλλά είναι το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Κι εκεί σκάει το δεύτερο παιδί, κι εκεί που έλεγες ότι 7 το βράδυ ως τις 7 το πρωί τουλάχιστον έχεις χρόνο...η μικρή θηλάζει, τρώει κοιμάται και κλαίει. Είναι η πιο όμορφη γυναίκα που υπάρχει στον κόσμο» είπε ο σεφ στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha.

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι έχει προσαρμόσει το πρόγραμμά του εκείνος και η αγαπημένη του για να αντέξουν τους δύσκολους ρυθμούς της καθημερινότητας.

«Δυσκολευτήκαμε με τον Αχιλλέα για 10 μέρες. Κάπου πρέπει να είσαι λίγο αυστηρός. Στις 7 το απόγευμα, αφήνουμε τον Αχιλλέα στην κούνια και του λέμε "γεια σου". Μερικές φορές κοιμάμαι στις 9 με 10 το βράδυ, το 11 και 12 για μένα δεν υπάρχει. Εμείς είμαστε που πρέπει να πάμε στο πρόγραμμα των μωρών», σημείωσε ο σεφ.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cp7bwwy2l8nt)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ