- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ναταλία Τσαλίκη: Με ενοχλεί η ταμπέλα «η σύζυγος του Γιάννη Μπέζου» (βίντεο)
Τι είπε η γνωστή ηθοποιός για τις σειρές της τηλεόρασης
Η Ναταλία Τσαλίκη σε συνέντευξή της παραδέχτηκε ότι την ενοχλεί η ταμπέλα «η σύζυγος του Γιάννη Μπέζου»
Συνέντευξη για τις ελληνικές σειρές που έχουν επιστρέψει στην τηλεόραση, τη δικιά της πορεία από τα παιδικά της χρόνια αλλά και τον Γιάννη Μπέζο έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Ναταλία Τσαλίκη.
«Στην τηλεόραση βλέπουμε πολλές σειρές, αλλά λίγες είναι οι καλές. Είμαστε πολύ πίσω στο γιατί κάνουμε τηλεόραση. Ο παραγωγός πρέπει να θέλει να διαθέσει χρήματα και να έχει αισθητική. Αυτά λείπουν στις μέρες μας. Δεν φοβάμαι τον κορεσμό από τις πολλές σειρές. Απλά βλέπω ότι ο κόσμος δεν τις παρακολουθεί όλες», είπε αρχικά.
Αναφορικά με τα παιδικά της χρόνια, εξήγησε πως είχε πολλές ανασφάλειες κι έλλειψη σιγουριάς. «Κάθε φορά που μιλάω για τα παιδικά μου χρόνια, θέλω να τονίσω ότι έχει σημασία ο λόγος που κάνουμε παιδιά και πόσο συνειδητό είναι. Όταν γεννάμε ένα παιδί χωρίς να το σκεφτούμε πολύ και να το θέλουμε, το παιδί είναι πολύ πιθανό να μπει σε κατάσταση που δεν θα είναι θετική. Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν η ανασφάλεια και η έλλειψη σιγουριάς στο οικογενειακό περιβάλλον μου», δήλωσε.
«Ήταν δύσκολα, όταν αποφάσισα να φύγω από το σπίτι μου. Η ζωή εμπεριέχει κινδύνους και όσο πιο απροετοίμαστος είσαι, τόσο χειρότερο είναι. Η επιλογή μου να κάνω παιδί ήταν συνειδητή, άφησα την καριέρα μου για δύο χρόνια. Πρέπει να είσαι σίγουρος ότι ο σύντροφός σου κάνει για γονιός, να έχεις καλή επαφή μαζί του, για να μεγαλώσει το παιδί σωστά», συμπλήρωσε.
Κλείνοντας, μίλησε για τον Γιάννη Μπέζο. «Έχουμε καλλιτεχνικές διαφωνίες με τον Γιάννη, αλλά όχι μεγάλες, γιατί αυτό θα σήμαινε πως δεν συμφωνούμε σαν χαρακτήρες. Αν δεν τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, είναι δύσκολο να τα βρεις με τον σύντροφό σου. Εάν είσαι κόμπος μέσα σου, θα σου φταίνε όλα. Με ενοχλεί η ταμπέλα "η σύζυγος του Γιάννη Μπέζου". Σιγά σιγά, με τα χρόνια και την προσπάθεια, το κατακτάς και σε φωνάζουν με το δικό σου επίθετο», είπε κλείνοντας.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Η λαμπερή είσοδος στο πλατό
Όσα δήλωσε για τα παιδικά του χρόνια
Ο τηλεοπτικός σταθμός αποχαιρετά τον Αντώνη Κανάκη
Παρότι έγιναν συζητήσεις για την επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς
Η ανακοίνωση Κανάκη και οι αντιδράσεις
Έρχεται η πρώτη, διπλή αποχώρηση
Ο παρουσιαστής του Πρωινού σε ακόμα μία διένεξη με τη νέα συνεργάτιδά του στο πάνελ
Αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας του ραδιοφωνικού σταθμού
To κοινό μήνυμα αγάπης
H βραδιά αφιέρωμα στον τραγουδιστή
Ο γνωστός χορογράφος μίλησε για τη μακρόχρονη συνεργασία τους και τη δυσκολία να διαχειριστεί την απώλεια του τραγουδιστή
Όσα αποκάλυψε για το ειδικό αφιέρωμα του ΣΚΑΪ
Στη σκηνή ανεβαίνουν οι Πάνος Μουζουράκης, Χρήστος Μάστορας και Έλενα Παπαρίζου
Η στιχομυθία της δημοσιογράφου με τον παρουσιαστή
«Έκλεισα τα μαγαζιά μου ενώ ήταν κερδοφόρα», τόνισε επίσης ο διάσημος σεφ
Πώς αντέδρασαν οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.