TV & Media

Κλέλια Ανδριολάτου για Παπακαλιάτη: «Είδε τη φάτσα μου και μου ζήτησε να πιούμε έναν καφέ»

«Όλοι οι συντελεστές του Maestro είναι τόσο σπουδαίοι»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κλέλια Ανδριολάτου - Η γνωριμία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και η σειρά Maestro - Τα γυρίσματα στους Παξούς

H Κλέλια Ανδριολάτου μίλησε εκ νέου για την τηλεοπτική σειρά Maestro που πρωταγωνιστεί. Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη σε πρωινή εκπομπή του Mega, το πρωί του Σαββάτου (12/10), όπου αναφέρθηκε στο πώς γνωρίστηκε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

«Δεν το φανταζόμουν, αλλά το ήθελα πάρα πολύ. Όταν τελείωσα τη σχολή, βρήκα αμέσως δουλειά, ήταν υπέροχο αυτό. Με βρήκε μέσα από τη δραματική σχολή, είχε περιγράψει σε κάποιους δασκάλους μου τι περίπου ψάχνει και κάποιος του είπε για εμένα. Με έψαξε λοιπόν, στο Instagram, είδε τη φάτσα μου και μου ζήτησε να πιούμε έναν καφέ» αποκάλυψε.

Και συνέχισε: «Δεν ήξερα ότι θα έρθει αυτό που ήρθε. Είχα όμως, την ανυπομονησία και τη χαρά. Θέλω να πιστεύω ότι για να φτάσω εκεί που θέλω, πρέπει να πάω με πολύ αργό τρόπο. Οπότε, προσπαθώ να ισορροπώ αυτές τις δύο δυνάμεις, να είμαι προσγειωμένη και να προχωράω».

Η Κλέλια Ανδριολάτου για τα γυρίσματα του Maestro στους Παξούς

Για τα γυρίσματα της σειράς Maestro στους Παξούς η Κλέλια Ανδριολάτου τόνισε: «Όταν έφτασα στους Παξούς, άρχιζα να γνωρίζω τους πάντες και να τους χαιρετάω. Όταν συναντήθηκα με τον Χριστόφορο, επειδή είχα ξεκινήσει να διοργανώνω γλέντια και τέτοια στην πλατεία, με ρώτησε πώς γίνεται να τους έχω μάθει όλους, μέσα σε τόσο λίγο καιρό, ενώ εκείνος δεν τους είχε μάθει όλους που ερχόταν πάντα στο νησί. Όλοι οι συντελεστές του Maestro είναι τόσο σπουδαίοι, μοιραζόμαστε τις ανησυχίες μας».

«Μπορεί να έχω μία δύσκολη σκηνή και να ρωτήσω τη Μαρία Καβογιάννη τη γνώμη της για το πώς να παίξω. Θα βοηθήσουμε η μία την άλλη. Όλοι είμαστε δεμένοι μεταξύ μας και ειδικά, τα νέα παιδιά που είμαστε στη σειρά, είμαστε σαν μία γροθιά. Ακόμα και με τους πιο καταξιωμένους, που είναι σε πιο μεγάλη ηλικία από εμάς» ανέφερε επίσης.

Για την ένταξη της τηλεοπτικής σειράς «Maestro» στο Netflix η Κλέλια Ανδριολάτου σημείωσε: «Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Είμαι χαρούμενη που θα ταξιδέψει αυτή η δουλειά σε όλο τον κόσμο και χαίρομαι που η Ελλάδα θα κάνει μια αρχή για να μπουν κι άλλες δουλειές που αξίζουν. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι θα αλλάξει κάτι, αν αλλάξει. Έχουμε και 2η σεζόν και σε λίγους μήνες θα ξεκινήσουμε γυρίσματα». 

«Όταν διάβαζα το σενάριο, δεν γνώριζα πώς θα κινηματογραφηθεί όλο αυτό, οπότε όταν το είδα σαν σειρά εκεί, ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό που διάβαζα. Με συγκινούν κάποιες σκηνές. Στο τέλος θα γίνει μία αποκάλυψη» κατέληξε η Κλέλια Ανδριολάτου.

Διαβάστε εδώ την αποκλειστική συνέντευξη της Κλέλιας Ανδριολάτου στην Athens Voice